Jak informowaliśmy w minionym tygodniu, nadal intensywnie pracujemy nad rozwojem nowego profilu użytkownika. Dziś prezentujemy Wam kilka nowości, które wprowadziliśmy.

Na liście „chcę zobaczyć” pojawiła się zakładka z filmami, które mają zaplanowaną emisję w telewizji. Dzięki niej możecie zobaczyć, które z interesujących Was produkcji będą emitowane w danym dniu. W obrębie każdego dnia możecie posortować tytuły po godzinie emisji lub stopniu, w jakim chcecie je zobaczyć. Obecnie uwzględniane są wszystkie kanały, które znajdują się w naszym programie, wkrótce dodana zostanie możliwość włączenia wyświetlania emisji tylko z Waszych ulubionych kanałów.

Na listach ocen oraz „chcę zobaczyć” została dodana opcja przełączenia widoku do uproszczonej wersji, dzięki której więcej elementów mieści się na ekranie. Widok wybrany przez Was zostanie zapamiętany.

Wiele nowości pojawiło się na liście znajomych:
- dodana została możliwość sortowania znajomych po guście;
- na listach innych użytkowników pojawiła się zakładka z listą wspólnych znajomych;
- dodane zostało oznaczenie przy użytkownika, którzy są obecnie online. Lada moment oznaczenie to pojawi się także na głównej stronie profilu.

Na stronie "o mnie" pojawiła się informacja o liczbie posiadanych punktów.

Zachęcamy Was do dzielenia się opiniami na temat wprowadzonych nowości i nadsyłania swoich propozycji. Już wkrótce poinformujemy Was o dalszych postępach prac.

Marac

E, raczej nikt nie zauważył twojej twórczości. ;)

zweistein

(Widzę zmrużone oczko, ale i tak odpowiem na poważnie.)
Wiesz, dokładnie tak myślałem na początku - przecież oni nas tu zlewają i w ogóle nie zaglądają na forum portalu - i tak wiedzą co by znaleźli - nieprzerwany strumień bluzgów pod swoim adresem. Ale później dodali linki do FDB na czarną listę! Czyli jednak czytają (pozdrowienia dla pana Bochenka).

--
http://www.filmweb.pl/user/Marac/blog/583031-Filmweb+%5B1+10%5D

Marac

Ale nie miesięcznego bana tylko permanentnego. Też przy takim banie materiały były by sprawdzane? Jest różnica między banem a skasowanym kontem, wiesz pytam, bo nigdy nie uświadczyłem tej przyjemności...

WujekChu1ek

Jest różnica. Jak skasują konto, a to robią normalnie chyba tylko na prośbę właściciela, to cała zawartość profilu znika. Recenzje i wpisy na forum zostają, ale ich autor zmienia się na "Użyszkodnik usunięty". Więc może kontry też pozostają jako anonimowe? - tego nie wiem.
Natomiast konto permanentnie zbanowane pozostaje nienaruszone i wygląda jakby było po prostu porzucone. To jest podobno zbanowane konto: http://www.filmweb.pl/user/bjolog
Więc tu na bank kontry dalej sobie wiszą i są dodawane.

Marac

Rozumiem, dziękuje za soczystą i wyczerpującą odpowiedź, serio nie wiedziałem, choć podejrzewam, iż na rożnych portalach jest po prostu odmienna polityka na ten temat...

WujekChu1ek

"odmienna polityka"

Na FDB niejaki "Raze" z FW dostał 2-tygodniowy urlop po *jednorazowym* ataku na innego użyszkodnika (poprzedzonym co prawda kilkunastoma śmieciowymi lub prowokacyjnymi postami na forum). Porównaj sobie ze Zlewebem.

--
http://www.filmweb.pl/user/Marac/blog/583031-Filmweb+%5B1+10%5D

Marac

"Anne_Hathaway na razie odpoczywa od nas na 2 tygodnie."
:D

WujekChu1ek

haha !

filmweb

Kiedy strona "chcę zobaczyć w telewizji" zacznie działać poprawnie?

karolina_191

Nigdy, oni łatają te bugi jak polskie drogi.

WujekChu1ek

Nie gadaj już, jakby filmweb był stroną wójta w Pipidowie Dolnym, to bym się może zgodził, ale drogi u nas są już na prawdę niezłe, choć dalej momentami słabe, ale to po wioskach i zadupiach jakichś. A FW słaby po całości ;p

Aha i łatają to co sami spartolili, nikt inny dziur im na złość nie robi!