Jak informowaliśmy w minionym tygodniu, nadal intensywnie pracujemy nad rozwojem nowego profilu użytkownika. Dziś prezentujemy Wam kilka nowości, które wprowadziliśmy.

Na liście „chcę zobaczyć” pojawiła się zakładka z filmami, które mają zaplanowaną emisję w telewizji. Dzięki niej możecie zobaczyć, które z interesujących Was produkcji będą emitowane w danym dniu. W obrębie każdego dnia możecie posortować tytuły po godzinie emisji lub stopniu, w jakim chcecie je zobaczyć. Obecnie uwzględniane są wszystkie kanały, które znajdują się w naszym programie, wkrótce dodana zostanie możliwość włączenia wyświetlania emisji tylko z Waszych ulubionych kanałów.

Na listach ocen oraz „chcę zobaczyć” została dodana opcja przełączenia widoku do uproszczonej wersji, dzięki której więcej elementów mieści się na ekranie. Widok wybrany przez Was zostanie zapamiętany.

Wiele nowości pojawiło się na liście znajomych:
- dodana została możliwość sortowania znajomych po guście;
- na listach innych użytkowników pojawiła się zakładka z listą wspólnych znajomych;
- dodane zostało oznaczenie przy użytkownika, którzy są obecnie online. Lada moment oznaczenie to pojawi się także na głównej stronie profilu.

Na stronie "o mnie" pojawiła się informacja o liczbie posiadanych punktów.

Zachęcamy Was do dzielenia się opiniami na temat wprowadzonych nowości i nadsyłania swoich propozycji. Już wkrótce poinformujemy Was o dalszych postępach prac.

kryszew15

i na co to było Ci potrzebne ?
Z trolizmem nie wygrasz, trzeba go unikać

chemas

Proszę się tak nie przechwalać swoimi możliwościami. FilmWeb się obroni przed Panem.
Pozdrawiam serdecznie.

chemas

Jak tam twoja córa? Dalej się puszcza i prostytuuje w USA?

filmweb

I kolejna głupotka, której i tak nie poprawicie: https://s14.postimg.cc/e05oap2jl/image.jpg
Ja rozumiem, że gdy ktoś oceni serię 4+ filmów, to dla dalszych ocen pojawia się tzw. karuzela (przewijana lewo/prawo), ale po co to robić dla tylko jednego dodatkowego filmu, skoro on też mógł mieć normalnie wyświetlony opis i ocenę?

filmweb

Bardzo dziękuję. "Chcę zobaczyć w TV" to zmiana, na którą czekałem z niecierpliwością. Dobrze, że słuchacie użytkowników.

mkol

"Dziękuję tato, że przestałeś mnie bić. Dobrze, że słuchasz dzieci."

Marac

Ciebie pewnie często bili, twarzowcu.

mkol

+

VacheIl

Dzięki Vachell. Filmweb nie musiał dodać tej funkcji, skoro ją wcześniej wycofał. Na szczęście ludzie Filmwebu czytają nasze uwagi.

filmweb

w profilu w zakładce 'o mnie' jest ograniczona do 6 osób lista ulubionych ludzi kina, dodanie kolejnej (odznaczenie i zaznaczenie żółtego serduszka) powoduje zniknięcie ostatniej. Dlaczego tylko 6 osób?

beti

Bo to szatańska liczba!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
filmweb

+1 błagam, przywróćcie stary wygląd serwisu, gdzie był porządek, przejrzystość i łatwy dostęp do ocen swoich i innych, czyli centralnej funkcjonalności strony. Teraz portal działa wolno, ma design jak gry.pl przed dziesięcioma laty, jest chaos, bezużyteczne funkcje na przedzie, a te przydatne poukrywane, lub usunięte. Używam filmwebu od 8 lat, w tym momencie poważnie się zastanawiam nad przeskokiem do IMDb, prawdopodobnie jak wiele innych użytkowników. Naprawcie to póki jeszcze możecie (niech by chociaż możliwość przywrócenia starego wyglądu), inaczej ten portal umrze.

pinkpowerdrummer

http://www.filmweb.pl/user/Marac/blog/583031-Filmweb+%5B1+10%5D

Marac

Worek na głowę, pamiętaj.

filmweb

Wsadźcie je sobie w... wiadomo gdzie. Spieprzyliście coś co fajnie działało, z czego wszyscy byli zadowoleni, wpieprzając zmiany których nikt nie chciał. Żebyście chociaż ankietę jakąś zrobili czy tego chcemy, ale nie, lepiej mieć w dupie użytkowników, którzy pomagają wam w funkcjonowaniu tego portalu. Za to co zrobiliście już nigdy nie dodam żadnego materiału, chyba by mnie porąbało żebym jeszcze w jakimś stopniu pomagał wam w czymś. Na swój profil już nawet w ogóle nie wchodzę, bo nie mogę patrzeć na to gówno. Jedyne co mnie jeszcze trzyma na tym śmiesznym portalu to forum, w którym dyskutuję z ludźmi na temat filmów i seriali.

dirt16

Do celów pozaforumowych (bo forum tam ledwo zipie) polecam: http://www.filmweb.pl/user/Marac/blog/583031-Filmweb+%5B1+10%5D
Dodawanie materiałów to przyjemność, a nie droga przez mękę, jak tutaj.

Marac

W 10 dni mam tam prawie tyle, co tu przez 10 lat!

ZSGifMan

No ba...

filmweb

Podpinam się pod prośbę dodania przycisku "Zobacz wszystkie" przy ulubionych ludziach kina. Wszędzie jest taka możliwość (przy grach, filmach i serialach) a przy ludziach kina brak.

filmweb

Jak już wszyscy tak walą to jeszcze i ja, DAJCIE GDZIEŚ NA WIERZCHU KATEGORIĘ WIEKOWĄ NA STRONACH FILMÓW I SERIALI. CO TO W OGÓLE ZA PORTAL, KTÓRY NIE POSIADA TAKICH INFORMACJI.

WujekChu1ek

Ale z frytkami czy bez?

Marac

Z podwójnymi frytkami, big maciem,, nugetsami, krążkami cebulowymi, ale z dietetyczną colą, bo mi dupa rośnie;)

WujekChu1ek

Hehehe...
Za czydzieści groszy i rok pańskiego życia możemy powiększyć Big Maca do rozmiaru XXFat. Polecam.

Marac

Nie jem w maku, mam zasady:P

WujekChu1ek

Domyślam się. :)

WujekChu1ek

A w Burgerze?

Ja jak mam tylko chwilę, co mi wychodzi raz na miesiąc, no może i raz na 3 tygodnie, to wpadam na... Triple Whoopera ;D
Mniam, mniam!

ZSGifMan

Czasem jem tu, ale i tak rzadko, mają bardzo dobre mięso, a nie jakieś ciapate mielonki:P

https://wszczecinie.pl/aktualnosci,jak_powstaly_slynne_frytburgery_bar_rab_obcho dzi_25_urodziny,id-27537.html
https://lh3.googleusercontent.com/p/AF1QipP4Sk5YKYGTmyGo5CdONxA05gz2_bXlBzFtLZjW =w600-k

WujekChu1ek

Gościłem w czymś podobnym, kotlet dosłownie płynął w ustach, sos był jakiś śliwkowy, bliżej nie znane mi warzywa... pycha. Ale to incydentalnie, zazwyczaj nie wybrzydzam. No, ale maksracz to z daleka ;)

Znam/byłem w kilku przybytkach aspirujących do wyszukanych nadziewanych padliną bułek i ludzie potrafią miło zaskoczyć swoją inwencją, a jakie smaki...

ZSGifMan

Ten kebs żyje ponad 20 lat, więc no bądź nie bądź musi być dobry;) Chyba najlepszy w Szczecinie.

WujekChu1ek

Idąc takim tropem maksracz istnieje 77 lat, więc implikuje to, że ma jakoś cztery razy lepsze potrawy...?!

ZSGifMan

To ja wtrynie swoje 4 grosze :P masówka, która jest w każdym mieście choćby istniała i 200 lat nie będzie się równała knajpce, która jedna sama utrzymała się na rynku wśród takiej konkurencji przez ponad 20 lat ;)

nina2001

Przecież wiem ;p

20 lat... faktycznie długo, nie znam osobiście takiego przybytku w mojej okolicy, najstarsze pewnie po 10, czy naście lat mają, ale nie jakieś wykwintne, tylko takie zwyczajne, dla ludu ;)

ZSGifMan

Ja nie sugeruję, że nie wiesz. Tak tylko na wszelki wypadek to piszę:)

Szczerze to ja też nie wiem czy coś u mnie się takiego znajduję co by to tyle stało XD

nina2001

U mnie zamknęli najstarszy lokal McDonald'sa w mieście (na stacji paliw), miał 23 lata...
Nawet z 20 lat temu tam coś kupiłem :P
Ale są inne ich punkty w galeriach handlowych, więc naród nadal na potęgę tam się pożywia ( vel żre :D ).
Z ciekawostek to niedawno jakiś kiosk z burgerami otwarto, i każdy typ ma nazwę innej dzielnicy miasta...
Czyli z 15 rodzajów ich mają :P

Montago

"Ale są inne ich punkty w galeriach handlowych, więc naród nadal na potęgę tam się pożywia"

Gdybym miał wolny milion PLN na drobne wydatki, to założyłbym knajpę robiącą dania z gówna, nazwał ją "U Szambelana" i zamówił w agencji ogólnopolską kampanię reklamową. A potem patrzyłbym, jak do mojego lokalu ustawiają się kolejki. Bo ludzie łykną wszystko, co będzie odpowiednio intensywnie reklamowane - McDonald's dowodem. Więc założę się, że również kotlet srakowy schodziłby jak świeże bułeczki.

Marac

Mógłbym tam dostarczać towar

chemas

Zgłoszę się, jak już będę otwierał.

Marac

Miej mnie na uwadze, mogę zostać stałym dostawcą

chemas

Ale uprzedzam, że płacić też będę gównianie.

Marac

Trudno, poświęcę się dla idei

ZSGifMan

Maksracz to sieciówka ogólnoświatowa, RAB istnieje tylko 1 w całym Szczecinie i Polsce. Taka różnica. Teraz łapiesz?:P

WujekChu1ek

Chyba nie chcesz, żebym Cię łapał ;p

Wiem, wiem, droczę się tylko trochę...

ZSGifMan

Co mnie złapiesz jak mi zrobisz:P:P:P

WujekChu1ek

Zrobię ci loda.