Jak informowaliśmy w minionym tygodniu, nadal intensywnie pracujemy nad rozwojem nowego profilu użytkownika. Dziś prezentujemy Wam kilka nowości, które wprowadziliśmy.
Na liście „chcę zobaczyć” pojawiła się zakładka z filmami, które mają zaplanowaną emisję w telewizji. Dzięki niej możecie zobaczyć, które z interesujących Was produkcji będą emitowane w danym dniu. W obrębie każdego dnia możecie posortować tytuły po godzinie emisji lub stopniu, w jakim chcecie je zobaczyć. Obecnie uwzględniane są wszystkie kanały, które znajdują się w naszym programie, wkrótce dodana zostanie możliwość włączenia wyświetlania emisji tylko z Waszych ulubionych kanałów.
Na listach ocen oraz „chcę zobaczyć” została dodana opcja przełączenia widoku do uproszczonej wersji, dzięki której więcej elementów mieści się na ekranie. Widok wybrany przez Was zostanie zapamiętany.
Wiele nowości pojawiło się na liście znajomych:
- dodana została możliwość sortowania znajomych po guście;
- na listach innych użytkowników pojawiła się zakładka z listą wspólnych znajomych;
- dodane zostało oznaczenie przy użytkownika, którzy są obecnie online. Lada moment oznaczenie to pojawi się także na głównej stronie profilu.
Na stronie "o mnie" pojawiła się informacja o liczbie posiadanych punktów.
Zachęcamy Was do dzielenia się opiniami na temat wprowadzonych nowości i nadsyłania swoich propozycji. Już wkrótce poinformujemy Was o dalszych postępach prac.
"Dziś prezentujemy Wam kilka nowości, które wprowadziliśmy." Chyba które usunęliście i wprowadziliście ponownie....
Powiem ci jakoś już mnie to przestało interesować co oni tam poprawili. Zamierzam tylko oceniać filmy, ew. komentować na forum i tyle. Tysiącpięćsetstodziewięćset funkcji nie jest mi potrzebnych.
Powiem, że akurat te zmiany są całkiem niezłe po tym całym buncie trochę poprawili, z lepszego na gorsze i z gorszego na może być.
"Na listach ocen oraz „chcę zobaczyć” została dodana opcja przełączenia widoku do uproszczonej wersji, dzięki której więcej elementów mieści się na ekranie"
. widok podstawowy: 25 elementów
- widok "uproszczony": 25 elementów - tylko mniejszych
Brawo wy!
Potrzebny jest poziomy widok obejrzanych filmów i tych, które chcemy zobaczyć - tak jak było wcześniej.
Dajcie ludziom możliwość wyboru między starym i nowym widokiem profilu. Zmiany są zbyt radykalne, odbieracie chęć używania tego portalu.
Dam ci popchnąć jak nie będzie chciał odpalić:P Dobra koniec spamu, tu się o poważnych rzeczach rozmawia!:P
Popchnąć hehe to ja bym Ci się dała przejechać jakbym taki miała w swoim garażu a Ty mi tak :P
Jaki spam :P
- czy zamierzacie dodać eksport ocen do pdf/xml itp?
- dla mnie przejrzystość została ograniczona. Miałem mój panel z "top" filmami na jednym ekranie, a teraz trzeba "scrollować" w nieskończoność.
- chciałbym też w profilu zmienić sobie jakie tytuły są wyświetlane (nie potrzebuję tłumaczeń tytułów) i ewentualnie w moim panelu z ulubionymi/ocenionymi zmieniać wyświetlaną okładkę (wzrokowcem jestem, poznaję filmy po plakacie). Proszę o odpowiedź :)
Eksport sam się dodał, bez ich łachy:
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Skrypt+eksportuj%C4%85cy+oceny+do+ excela,2628130