Pewnie niektórzy z Was to pamiętają, ale postanowiłem w związku z jutrzejszym dniem przypomnieć trochę tą śmieszną sytuację. :)
http://www.gamesweek.pl/kismeth/IMG_9052.JPG [www.gamesweek.pl/kismet ...]
Pewnie to pytanko wiele razy już się pojawiało, ale chyba nie zaszkodzi go ponowić;) Czy będzie jeszcze można dodawać plakaty do osób???? Bo już od bardzo długiego czasu nie można - cały czas jest rzekomo 'w trakcie rozbudowy':(
Chciałbym umieścić zdjęcia do filmu, ale do dodania takowych nie ma odpowiedniej funkcji. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć czy istnieje taka możliwość?
Co jest ???? Mam nick Aragorn i dostałem za aktywność 6 punktów i spox mi się podoba tylko że jak wpisałem w wyszukiwarce swój nick to znalazło drugiego użytkownika o identycznym nicku i chociaż nie miał nic w aktywnośći kompletnie nic ma 6 punktów za aktywność. TAK SAMO JAK JA !!!! To znaczy że ja się poce i szukam...
więcej
nie wiem jakim cudem kolesiowi pozwolono dodac takie zdjecie do wlasnego profilu
http://www.filmweb.pl/User?id=246194 [www.filmweb.pl/User?id= ...]
czy nie ma na naszym portalu mozliwosci usuniecia go nalegam!
przeciez to uwlacza naszym kobietom!!
Czy mozna dodac film, ktory nie znajduje sie w FW? Jezeli tak to jak to mozna zrobic.Dziekuje z gory:-)
Filmweb to bez wątpienia (tak sądzę) portal w pełni profesjonalny, ale jedna rzecz nie pozwala mi tak sądzić. Otóż, kiedy ktoś chce sobie poczytać np. ciekawostki o filmie to natrafia na proste literówki, które nie ma co: psują trochę wizerunek portalu. Nie chodzi mi tu bynajmniej o literówki wynikające z przyzwyczajeń...
więcejMam pytanie jak są sprawdzane opisy (chodzi mi o to czy według dat, czy według filmów - najpierw te nowsze a potem starsze, czy po prostu weryfikator wybiera sobie dany film i sprawdza wszystko jak leci przy tym filmie).
Mam taka jedna sugestię do osób opisujących filmy
Czytałam właśnie opisy do filmu "Przepowiednia" z 2002 r. I natknęłam się m.in. na tekst OXY'iego,
Z tego miejsca apeluje do wszystkich piszących aby posługiwali się językiem polskim, językiem ojczystym zgodnie z zasadami gramatyki i stylistyki tego języka
fakt...