Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W tym wątku chcę abyście potwierdzili poniżej, że wysłaliście majla do redakcji Filmwebu.
Lista ta będzie taką motywacją do napisania (jeśli jeszcze tego nie zrobiliście) oraz świadectwem na poważne, lub nie, traktowanie użytkowników tego portalu – będzie tego dowodzić liczba zapisanych tutaj użytkowników oraz...

Witam, czy możliwa jest zmiana nicku w jakikolwiek sposób? Jeżeli tak, to byłbym bardzo zainteresowany.

gdy wchodziłem wcześniej na zakładkę mój filmweb i dalej w zakładkę ,,chcę zobaczyć'' to można był filtrowac filmy które chce zobaczyc według daty kiedy i gdzie będą leciały w telewizji. Teraz takiej funkcji nie ma? Czy moze jest, a ja nie potrafię jej znaleźć? Proszę o pomoc bo owe filtrowanie jest bardzo pomocne, w...

więcej

- nie ma licznika dodanych kontrybucji / współtworzonych
- nie rozwija całej strony z oczekującymi kontrybucjami, kończy się na 60
- z listy współtworzonych filmów i osób znikają pozycje - ludzi pokazuje tylko 20, a przy filmach mam dziurę między tytułami z 25 pkt. i resztą
- elementy są za duże i jest ich za mało na...

więcej

Czy jest jakaś szansa, żeby dodać nagrody we współtworzonych na równi z ludźmi i tytułami? Zarówno przed zmianą jak i teraz nagrody w kontrybucjach są potraktowane po macoszemu. Punkty się dodają, ale nie można tego znaleźć we współtworzonych, bo to zarówno dotyczy osoby jak i filmu. Nie byłoby problemem też chyba...

Dzisiaj rano dowiedziałem się, że R. Lee Ermey nie żyje. Oczekuję cały dzień aż Filmweb da wyraz swojego szacunku i pamięci poswiecając mu news. Tak sobie czekam i czekam i czekam, a tu cisza! Filmweb nawet w żadnyn biuletynie nie poświęcił mu wzmianki. Nawet przypomniałem o tym Pietrzykowi w prywatnej wiadomości, a on...

więcej

Czy ta zakłada istnieje nadal? Nigdzie nie mogę jej znaleźć. Chodzi o te filmy, które odhaczyłem teoretycznie dlatego, że nie chcę ich obejrzeć.

Dlaczego w zakładce chcę zobaczyć nie ma już zaznaczonych emisji w najbiższych tygodniach? Żenada!!!

Dlaczego skoro kontry do odcinków bez daty są odrzucane to dlaczego w ogóle można je zapisać? Bez źródła nie zapisuje, więc mogłoby i bez daty.

Tracicie użytkownika... wybaczcie filmweb ale będziecie tracić kolejnego. Kompletnie to do dupy, blogi zniknęły a to była jedna z ważniejszych tematów profili, znaczy są ale ukryte... beznadzieja. Sorry ale ja dłużej na tym portalu siedzieć nie zamierzam, profile to była jeszcze jedyna rzecz która mnie tu trzymała