że dzięki nim na forum ogólne wyszli ze swych nor pasjonaci kina, wspaniali użytkownicy, którzy do tej pory ograniczali się do rozmów w zamkniętych gronach...
Trudno natomiast pogodzić mi się z faktem, jak niewielki wpływ mam teraz na wygląd swojego profilu. Nie interesują mnie statystyki i zestawienia. Będąc tu...
No jak w temacie.
Padła zakładka "wypowiedzi". Wszelkie próby kliknięcia w nią nic nie dają. Od grudnia zakładka wypowiedzi to martwa ikona.
Niech ktoś się tym zajmie .
A jeśli zabierzecie się do już do naprawienia tego błędu, to dodajcie możliwość posortowania komentarzy od najnowszego do najstarszego.
Przecież...
Filmweb nie państwo, nie musi ogłaszać referendum. Strona, którą ktoś zbyt mocno utożsamia ze swoim życiem i lamenty od newsa do newsa. Solidarność walcząca. Już myślałem, że to wirtualne leśne oddziały shakowaly serwer Filmwebu. Dramat społeczności niczym informacje na TVN24 ;D
i wyświetlał jeden tytuł na stronę xD ale byście wtedy mieli kliknięć, taka kasa! a ludzie w końcu się przyzwyczają jak do każdego gówna ;) tak, ta zmiana jest gównem którym nas osrywacie. My wam krzyczymy "przestańcie na nas srać!", a wy nic, udajecie, że nic się nie dzieje.
W końcu to użytkownicy się na was...
Witam,
w zakładce chcę zobaczyć jest lista filmów zaznaczona przeze mnie, które chce obejrzeć..
Ale, żeby sprawdzić czy dany film ukazuje się w tv, trzeba specjalnie wejść na stronę danego filmu. Dawniej była lista wszystkich filmów, a przy niej pokazane, że dany obraz leci w tv. Było to wygodne, gdyż nie trzeba...
Zgłaszam się z takim zapytaniem, czy można zobaczyć gdzieś listę filmów i ludzi kina którym dodało się "serduszko" bo po niesamowitej rewolucji portalu nie można tego nigdzie znaleźć.
Mam 161 stron ocenionych filmów ! Ładowanie każdej strony to 30 sekund.
Chcąc dotrzeć do ostatniej strony musiałabym spędzić półtorej godziny na przewijaniu, a robiłam to w 15 sekund ! Co za wariat to wymyślił ? FW trzeba pomniejszać Ctrl -, inaczej się nie da wytrzymać od tej GIGANTOMANII ;))
Teraz nie mam szans na...