Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chciałbym zgłosić skargę na weryfikatora rakija. 1 maja dodałem nowy serial, czekałem osiem miesięcy na zaakceptowanie kontrybucji, a on ją odrzucił mimo, że wszystko było w porządku. Napisał mi, że dodałem o jedną spację za dużo, a nic takiego nie było. Chciałem poprawić, wrzucić jeszcze raz, ale ktoś inny już to...

Nie wiem, kto wpadł na pomysł dodanie infinite scrollingu w bazie filmów, ale jedno jest pewne - jeżeli piekło istnieje, to będzie się on gotował w najgorętszym kotle.

Praktycznie nie ma możliwości odsiania niechcianych filmów, więc poszukiwania czegoś nowego zawsze kończą się przeglądaniem po 200 razy tych samych,...

więcej

Nie wiem czy tylko ja mam ten problem czy jest on ogólny. Nie mogę ocenić żadnego odcinka, nie chodzi o to, że występuje jakiś błąd podczas oceniania tylko w ogóle nie ma takiej opcji. Macie podobnie?

jw.

Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić kilka rzeczy odnośnie opcji Nie przegap w TV?
1. Z tego co pisali kiedyś ludzie, ta opcja miała być spersonalizowana i proponowane filmy miały wpisywać się w gusta użytkownika. Tymczasem czy zaloguje się jako użytkownik czy bez loginu to i tak wyświetlają mi się te same pozycje.
2. Skoro już...

więcej

Wydaje mi się czy film zniknął z bazy? Tak jak i tematy na jego temat: www.filmweb.pl/forum/inne/Korwin+The+Movie,2697114

Witam,
Nigdzie nie widzę formularza kontaktowego, czy maila administratora, więc napiszę tutaj... Cały czas oceniam nowe filmy i właśnie zauważyłem, że moja baza przestała się aktualizować 22 lipca 2017. Jak wchodzę na filmy ocenione po tej dacie, to moje oceny są widoczne, zatwierdzone, choć w profilowej bazie ich...

więcej

http://www.filmweb.pl/user/RAC_79

Często szukam filmu do obejrzenia na filmwebie i widzę, że będzie emitowany na jakimś kanale.
Czy moglibyście dorzucić bazę Netflixa i HBO GO? To też są dwa popularne (jak nie najbardziej) kanały.

w sumie to już mam dość
chodzi o dodanie plakatu http://www.filmweb.pl/film/Jaki+ojciec%2C+taka+c%C3%B3rka-1981-39867
niestety w odrzuceniu jakiś dziwny przez DWUKWIAT info:
jakość, obcięty
no tak, plakat nadaje się na największą stronę światową IMDB ale na FW już nie bo przecież.....

druga sprawa tytuł do...