Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jest możliwość gdzieś tego podejrzenia? Bo na głównej stronie profilowej można zobaczyć tylko jakie np. ja osobiście zaznaczyłem sobie filmy, które chce obejrzeć, seriale się tam nie pokazują.

Czy zamierzacie zrobić cokolwiek w związku z wydłużającymi się kolejkami? Na większość kontrybucji trzeba czekać ok. roku na weryfikację, a niektóre dosięgają już trzech lat. Czy może skupiacie się już wyłącznie na reklamach i gimbo-projektach?

Ostatnio zacząłem się zastanawiać poco przenosić informację z IMDb skoro...

więcej

Ostatnio na stronie Mój Filmweb pojawia się tylko część ocen moich znajomych (na ich profilu, w sekcji ostatnio obejrzane można zobaczyć wszystkie oceny)

Czy ktoś jeszcze ma/miał ten problem i czy można mu jakoś zaradzić?

Wczoraj na forum weryfikatorów pojawiła się informacja następującej treści:

"Od dnia dzisiejszego (kontrybucji z datą 11/11/2011) nie akceptujemy osób z atrybutem "uncredited" przy obsadach filmów, które nie miały jeszcze światowej premiery. Obsady na imdb przy nowych filmach często się zmieniają, a większość osób...

więcej

Postuluje podnieść dobowy limit ocenionych filmów do 500 lub nawet do 1000. Są osoby które w swoim życiu widziały bardzo wiele filmów, ale nie są w stanie ich wszystkich ocenić bo są limity. Są również osoby które na Filmwebie przesiadują 20 godzin na dobę. Dla mnie te limity to za mało. No i po co one są. To chyba...

Co prawda oceniłem wysoko trochę starożytnych filmów typu Metropolis czy Dyktator ale absolutnie nie rozumiem skąd u mnie takie nagromadzenie archaicznych filmów w rekomendacjach i to z tak wysokim prawdopodobieństwem że mi się spodobaą. Na 7 najbardziej polecanych mi filmów, żaden nie powstał po 1950r. Przy czym...

Wpadłem przed chwilą na taki oto pomysł - podzielę się z Wami:

Ale zacznę od początku - sporo osób ocenia wszystkie obejrzane filmy, tworząc tym samym listę obejrzanych filmów wraz z ich ocenami. Dziś do tego celu wykorzystuje się przede wszystkim portale filmowe, takie jak IMDb, filmweb, ale kiedyś, jeszcze kilka...

więcej

Zmiast ocen i cyfr pojawiają mi się jakieś chińskie znaczki. Czy ktoś wie jak to zmienić?

Pisałem maila pod adres, który filmweb podaje do kwestii technicznych, ale pozostał bez odpowiedzi.
Od jakiegoś czasu zrezygnowałem z wystawiania ocen filmom - zaznaczam jedynie, które widziałem. Gustomierz tego nie uwzględnia i co chwilę poleca mi filmy, które już widziałem.
Może ktoś powinien w to zerknąć?

Witam.
Od dłuższego czasu Filmweb ucina dłuższe komentarze przy zakładaniu tematu - prawie codziennie coś dodaje i prawie codziennie występuje ten sam problem. Jest to mocno uciążliwe skoro aktywnie chce się udzielać ;). Tekst trzeba kopiować na komputer i potem dopiero na Filmweb. Dziwne, że jeszcze nikt z tym...