Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

coś dzieje się od kilku dni z wyświetleniem ocen - niby w bazie ocenionych filmów wszystko mi się zgadza, ale np. podczas wyszukiwania już są problemy, tak samo w pojedynczo otwartych stronach z danymi tytułami i tak to trwa bez zmian

1 ostatni  /  użytkownik usunięty

Kiedyś z głównej to miałem sporo do czytania, a teraz to co drugi wpis dotyczy gier.
Może niech zrobią jakiś dział "Gry"? Przecież mnie to kompletnie nie interesuje i zapewne z 95% innych użytkowników portalu.

2 ostatni  /  użytkownik usunięty

Na mojej głównej stronie w kategorii "najwyżej oceniane" dwukrotnie prezentowany jest "Chinatown" i "Łowca androidow". Proszę o skorygowanie błędu.

4 ostatni  /  kosarz1311

...jakby ten syf nie włączał się na każdej możliwej stronie fimwebu, to byłoby rewelacyjnie. Nie dość, że Karolak, to sam fakt, że reklama ta jest wciśnięta chyba na każdą podstronę fw :/

2 ostatni  /  Piotrek4

Czy to w ogóle działa? Pomimo faktu, że w ciągu ostatniego miesiąca oceniłem przeszło 100 kolejnych filmów, w zakładce gustopodobni ciągle widnieją te same osoby, taka sama ilość wspólnych filmów itd., a na 100% te pozycje powinny się zmienić.

o co chodzi?

26 ostatni  /  21kamilka21

Kto akceptuje takie powiązane? Poważnie? Jedyna wspólna cecha to postać Draculi, ale filmy są zupełnie od czapy, każdy sobie... http://www.filmweb.pl/film/Dracula+Historia+Nieznana-2014-684356/relateds . Na moje w takim razie do "Bękartów wojny" można dodać jako powiązany każdy film o II wojnie światowej...

4 ostatni  /  Paskwalina

czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego nie widzę ocen znajomych przy danym filmie tylko widzę ich średnią? Nie można tego w żaden sposób rozwinąć żeby zobaczyć ich oceny.
A druga kwestia nie wiem czy to sprawa komputera czy filmwebu ale raczej nie kompa - nie mogę rozwinąć opisu filmu. gdy klikam ...więcej, nic się nie...

więcej

Widzę, że już od jakiegoś czasu niektóre podstrony portalu mają białe tło. Według mnie tragedia. Biel tak kłuje oczy, czy to za dnia czy w nocy, że odechciewa się cokolwiek tutaj czytać :( I w ogóle nie zwiększa to przejrzystości. Co jest złego w szarym? Dobry, neutralny kolor, przyjemnie się czyta i oczy nie bolą po...

więcej

Dziś zobaczyłem, że chyba nastąpił jakiś błąd i wszystkie obejrzane przeze mnie odcinki odznaczyły się i występują jako nieobejrzane i po kliknięciu, że je obejrzałem znowu są jako nieobejrzane. Czy można coś z tym zrobić?

1 ostatni  /  Last_Ronin

Zauważyłem już takie coś dawno temu przy jednym z seriali, ale teraz oglądam prawie na bieżąco Agentów S.H.I.E.L.D. i nagle mam 27 odcinków do obejrzenia.

Brawo Filmweb, jeszcze trochę a przesiadka na inny serwis będzie przyjemnością.

1 ostatni  /  użytkownik usunięty