Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zauważyłem już takie coś dawno temu przy jednym z seriali, ale teraz oglądam prawie na bieżąco Agentów S.H.I.E.L.D. i nagle mam 27 odcinków do obejrzenia.

Brawo Filmweb, jeszcze trochę a przesiadka na inny serwis będzie przyjemnością.

http://www.filmweb.pl/film/V+H+S+Viral-2015-710939

film jest dostępny już od kilku dni.

ok, wszyscy znamy zasadę, że w przypadku aktorów występujących w mniej niż połowie odcinków jednego
sezonu ustawiamy rolę gościnną, ale co w przypadku seriali będących zbiorem mniej lub bardziej
niezależnych historii, w rezultacie czego wszyscy bohaterowie pojawiają się w mniej niż połowie odcinków? A
dokładniej...

więcej

błędy w filmweb

W niektórych pozycjach filmowych/serialach, np. http://www.filmweb.pl/serial/Reksio-1967-98032 nie pojawia się możliwość oddania głosu... Podobnie "Lis Leon", "Jam Łasica"... Gdzieś to można zgłosić?

1) Dlaczego nie mogę dodawać odpowiedzi w istniejących wątkach? Jeżeli jest to jakakolwiek forma banicji, to dlaczego nie zostałem o niej poinformowany w żadne sposób?
2) Jaki punkt regulaminu łamią posty zawierające porady w jaki sposób ominąć nakaz wyłączenie AdBlocka? Nie podałem żadnej nielegalnej metody. :)

Kiedy przy powiązanym filmie w dodawaniu kontrybucji zaznaczamy atrybut "główna"?

Drogi filmwebie, wątków na temat Gustopodobnych trochę już powstało (tak, wiem, wy ich nie widzicie w ogóle), wnioskuję też, że opinię użytkowników macie głęboko w poważaniu. Dla mnie szczytem chamstwa była odpowiedź drogiej redakcji na apel forumowiczów o przywrócenie funkcji, iż jest to gadżet zupełnie niepotrzebny i...

więcej

Kiedy bedzie mozna ocenic filmy z w/w kategorii z tegorocznego WFF? Już dawno po premierach, a ocenianie nadal zablokowane. Ktoś zapomniał o tych działach?

Wytłumaczy ktoś jak to zrobić?

Nie można wyświetlić pełnej obsady, tylko w kawałkach. Żeby zapoznać się z całą obsadą i twórcami trzeba
klikać dziesięć razy - w każdą profesję oddzielnie. Jak w tej sytuacji w jednej kontrybucji poprawić atrybut u
scenografa i rolę u aktora? To jakiś błąd czy nowe udogodnienie?