Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

http://www.filmweb.pl/film/V+H+S+Viral-2015-710939

film jest dostępny już od kilku dni.

ok, wszyscy znamy zasadę, że w przypadku aktorów występujących w mniej niż połowie odcinków jednego
sezonu ustawiamy rolę gościnną, ale co w przypadku seriali będących zbiorem mniej lub bardziej
niezależnych historii, w rezultacie czego wszyscy bohaterowie pojawiają się w mniej niż połowie odcinków? A
dokładniej...

więcej

błędy w filmweb

W niektórych pozycjach filmowych/serialach, np. http://www.filmweb.pl/serial/Reksio-1967-98032 nie pojawia się możliwość oddania głosu... Podobnie "Lis Leon", "Jam Łasica"... Gdzieś to można zgłosić?

1) Dlaczego nie mogę dodawać odpowiedzi w istniejących wątkach? Jeżeli jest to jakakolwiek forma banicji, to dlaczego nie zostałem o niej poinformowany w żadne sposób?
2) Jaki punkt regulaminu łamią posty zawierające porady w jaki sposób ominąć nakaz wyłączenie AdBlocka? Nie podałem żadnej nielegalnej metody. :)

Kiedy przy powiązanym filmie w dodawaniu kontrybucji zaznaczamy atrybut "główna"?

Drogi filmwebie, wątków na temat Gustopodobnych trochę już powstało (tak, wiem, wy ich nie widzicie w ogóle), wnioskuję też, że opinię użytkowników macie głęboko w poważaniu. Dla mnie szczytem chamstwa była odpowiedź drogiej redakcji na apel forumowiczów o przywrócenie funkcji, iż jest to gadżet zupełnie niepotrzebny i...

więcej

Kiedy bedzie mozna ocenic filmy z w/w kategorii z tegorocznego WFF? Już dawno po premierach, a ocenianie nadal zablokowane. Ktoś zapomniał o tych działach?

Wytłumaczy ktoś jak to zrobić?

Nie można wyświetlić pełnej obsady, tylko w kawałkach. Żeby zapoznać się z całą obsadą i twórcami trzeba
klikać dziesięć razy - w każdą profesję oddzielnie. Jak w tej sytuacji w jednej kontrybucji poprawić atrybut u
scenografa i rolę u aktora? To jakiś błąd czy nowe udogodnienie?

Kiedyś była opcja 'oglądam', było to świetne rozwiązanie gdyby nie fakt, że przy zaznaczeniu tej opcji automatycznie zaznaczało się pole 'oglądałem'. Teraz tego brakuje, czasami zapomni się jaki serial się rozpoczęło a nie skończyło tym bardziej jak nowe sezony pojawiają się raz do roku. Dobrze by było to przywrócić.