Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

kto wolal

użytkownik usunięty

czerwony filmweb? Bo według mnie redakcja zachowuje się jak jacyś gówniarze. Za wszelką cenę chcą,aby filmweb był podobny do imdb.I jeszcze do tego ci idioci zakazują używania adblocka. To już naprawdę przesada.I jeszcze ten znaczek "filmweb poleca". Momentami to oni polacają takie ścierwo,że mi się słabo robi. Może by...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Od przedwczoraj nie pokazuje mi aktywności znajomych na kokpicie.
Próbowałem na innej przeglądarce ale i tak nie działa
Wie ktoś jak to naprawić?, na telefonie pokazuje mi aktywność sprzed kilku dni, na laptopie żadnej.

ostatnie logowanie

użytkownik usunięty

Ostatnio logowalem sie na konto pare godzin temu a w ostatnim logowaniu jest napisane 41minut temu
mimoze nie logowalem sie kilka godzin .Czy to moze miec wplyw ze mam zainstalowana aplikacje w telefonie
mi mo ze na niej widze ze jestem wylogowany. Mial tak ktos ?

Co w sytuacji kiedy na IMDb jest bład. I ktoś kto nie oglądał filmu ani nie wchodząc na domową stronę filmu, kopiuje ten błąd w obsadzie do FW. Zgłosiłem ten problem, iż w filmie nie grają dwaj aktorzy, którzy zostali podani jako role główne. Weryfikator zajrzał do IMDb i odrzucił moje zgłoszenie. pętla się zamyka. A...

więcej

czy to tylko u mnie?

W kokpicie mam newsy dotyczące moich ulubionych aktorów, filmów + polecane przez
redakcję. Czy można wydobyć dla tego kokpitu adres kanału rss abym w czytniku nie
widział wszystkich newsów a tylko te co w kokpicie?

Próbowałem dodać oficjalny plakat do filmu z oficjalnej strony poświęconej autorom tego filmu, a ciągle
dostaje informację zwrotną, że słaba jakość. Powtórzę ten plakat jest oficjalny, ma taki być, tak został już
zrobiony przez twórców i pytam więc mam go udoskonalić, żeby się na Filmwebie spodobał?...

dodałam juz dość dawno do filmografii aktora inf. I co?? Czekam na potwierdzenie i czekam, ile można czekać??!! Czekam już ponad dwa tygodnie, a komunikat mówił o tygodniu czekania czy coś. Czy da się to zmienić?? Albo przyspieszyć?

Zniknęły wszystkie moje oceny, chwilami nie jestem w stanie nawet się zalogować, a jeśli już mi się uda
filmweb proponuje mi bym zaprosiła samą siebie do znajomych.
Inni użytkownicy widzą moje oceny i mój profil. O co chodzi?