Marzy mi się funkcja tworzenia list (publicznych/prywatnych) do których mogę dodawać filmy. Wyobraźcie
sobie możliwość tworzenia własnych rankingów filmów, czy też listy dla znajomych, dla siebie, na kazdą
okazję, wszystko według wlasnego widzimisię.
Dla Filmweba to byłoby cudowne napędzenie funkcji...
Strona z premierami z miesiąca poprzedniego do obecnego wczytuje filmy z obecnego miesiąca. Mimo, że adres będzie wskazywał na filmy z poprzedniego miesiąca (obecnie http://www.filmweb.pl/premiere/2013/8 powinno wskazywać stronę z sierpniem 2013 jak http://www.filmweb.pl/premiere/2013/7 wskazuje z lipcem) ale tak nie...
więcej
Na forum jednej części z GW jakiś kolo zakłada ciągle nowe konta i trolluje, moje pytanie jest takie - czy IP
danego konta to IP sieci/komputera z którego zostało ZAŁOŻONE konto, czy IP z którego w danej chwili konto
jest UŻYWANE?
Wiem, że to nie jest koniec świata ale chciałem to upublicznić. Za dodawanie materiałów w miesiącu sierpniu miałem otrzymać dvd od FW (nie pamiętam, który byłem). Dziś mamy październik a nagrody nadal nie ma... Tłumaczenie pierwsze, że wyślą w jakiś czwartek.... Tłumaczenie drugie, że mają problem z pocztą polską i...
Witam. Mam pytanie. Jak dodać zdjęcia do filmu? Jak jest film to niżej można oglądać zdjęcia z filmu. Ale przy
nie których ich nie ma a chciałbym je pododawać tylko nie wiem jak. Wiem że ktoś to musi wpierw zatwierdzić
.
Chcę zrezygnować z newslettera. Podążam za krokami instrukcji i anulowanie subksrypcji nie działa. Znowu
dostaję maile. Co zrobić?
Czy tylko ja mam taki problem, że rekomendacje (czy to na stronie głównej, czy też w profilu) nie ładują się? Pokazuje się tylko ikona ładowania i nic nie jest wyświetlane. Adblock wyłączony.
Witam :) od dosyć długiego czasu mam problem z wyświetlaniem zdjęć w filmach. Moja znajoma ma tu konto i nie ma z tym problemu, u niej gdy kliknę
na jakieś zdjęcie w filmie włącza się przeglądarka zdjęć i mam na dole podgląd wszystkich w rzędzie i mogę przesuwać zdjęcia i na strzałkach na
klawiaturze i myszką na...
Dzisiaj zauważyłem, że Najwyżej Ocenione na moim profilu nie są ułożone tak jak to zawsze było tj. pod uwagę nie są już brane "fav'y", a tylko ocena. Przez co zrobił się zamęt i widać u mnie te nieco słabsze filmy, a nie te, które bym chciał.
Nie możecie tego najzwyczajniej wrócić do normy? Wcześniej było lepiej, o...