Dzisiaj na netflixie miał być finał serialu, tymczasem na moim wciąż go nie ma. Czy ktoś ma jeszcze taki problem? Dodam, że przelogowanie się nie pomogło, a wszystkie pozostałe dzisiejsze premiery mam widoczne w serwisie. Jak na złość nie ma BCS. Nie chciałem pytać w temacie serialu, żeby nie natknąć się na spoilery.

użytkownik usunięty
scarecrow_5

Jak zmienisz ustawienia swojego profilu na angielski to odcinek się pojawi, ale będzie po angielsku. Użytkownik reddita z Grecji napisał, że z kilkoma innymi odcinkami było tak samo: miała być premiera jakiegoś epizodu, ale w danych krajach już niekoniecznie, a jest to spowodowane tym, napisy w nie są jeszcze gotowe, więc odcinek nie jest wyświetlany. Kiedy będą dodane polskie napisy? Nie wiadomo. Trzeba czekać, ale zapewne na dniach w końcu wrzucą.

użytkownik usunięty

*ustawienia językowe konta Netflix

Tak myślałem, że przyczyna jest taka, jak piszesz. Po prostu zawsze premiery wchodziły 9:00 stąd moje zdziwienie. Pierwszy raz się spotkałem żebym chciał coś odpalać, a tego nie ma. Dzięki.

scarecrow_5

Zazwyczaj wychodziły nowe odcinki BTS dopiero w czwartek.

W ogóle po przełączeniu na angielski katalog się zmienia. Wiem, że w ten sposób "RRR" można legalnie obejrzeć w Polsce.