Typujcie wyniki mozna np.
1. Kuba
2. Wincenty
3. Jarek

dexter_5

1. Witold
2. Tomek
3. Agnieszka

Szkoda że nie ma juz Igora powinnien wygrac.

madcap

1.Wito
2.Tomek
3.Lidka

Ale wygrał by Wincent:(

Chcę aby z tych 3 osób :wito, Tomek czy Lidka chcę aby wygrała LIDKA!!!

A ja nie chcę! Chcę żeby wygrała Kasia!!

Tak naprawdę powinien wygrać Wincenty,ale w tej sytuacji stawiam na Kasię.

uważam że powinien wygrac Tomek,dobrze że wito odpadł bo to jest program dla ludzi wytrzymałych a nie takich ciot! poza tym bardzo lubie lidke i patrycje.a jeśli chodzi o to kto ma nie wygrać to an pewno chciałabym aby odpadł jarek:P

1.)Kuba
2.)Tomek
3.)Lidka

Kuba THE BEST!!

lidka bo jest jedynom z kobiet na wyspie kturej sie coś niepodoba zawsze

ten programm ma wygrac kasia bo jest pikna kobieta i oczywiscie seksowna

i tak bedzie wiem z pewnego źródła ,zobaczysz

Masz racje! Tez tak uwazam! MINKA (14)

ja myślałam że wygra Witold ale jak odszedł to stawiam na kasie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kasia wygra!!!!!!!!!111

Stawiam na Kasię. Siaśka jest the best!!!!!!!!!!!!!!!

Kaśka --ja ciez nie moge jestes najlepsza
P.S dziewczyno taki facet jak Marcin przystojniutki i słodziutki , ty go nwet na koncu nie przytuliłaś ;p ja bym sie nie powstrzymała;d pasujecie do siebie !!!

lidka jest beznadzie zawsze miala do kogos waty i w o gole

A tak sier stalo ze widzialm go nażywo i anwet z nim gadałam:Pheheh nie wspomne tez o autografie:]

ja mysle ze wygra tomek jest nasilniejszym zawodnikiem i w ogole jest wporzadku gosc,a wiec trzymam za ciebie kciuki i caly wuppertal tez!

Kuba odpadł cioto!!!!!!!!!!
Wygrać ma Kasia!!!!!!!!!!! Choć raczej nie wygra bo te idioty z wyspy jej zazdroszczą, że wszystko wygrywa!
Okarze się po dzisiejszym odcinku. BOŻE czuwaj nad Kasią i daj jej wygrać. Sprawdź też żeby przegrała Lidka!!!!!!!!

POPROSTU KASIA JEST KURWĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lIDKA JESZCZE WIĘKSZĄ A TOMEK TO SPOKO ZIOM!!!!!!!

Oszalałaś albo oszalałeś sam jesyeś k........... .Kasia jest najlepsza!!!!!

KASIA TO DOWÓD NA TO ŻE MOŻNA WYDOROŚLEĆ W CIĄGU 55 DNI.

uwazam,ze jesli nie wygra kasia,bedzie to najbardziej niesprawiedliwy program na swiecie

Dlaczego tak sodzisz? JA tez uwazam ze kasia jest najlepsza ale to nie my wybieramy! MINKA (14)

kasia gora inni kanałami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Kasia to dowod na to,ze wydoroslec tak szybko sie nie da,swiadczyly o tym jej beczenie,narzekanie...To mac byc wydoroslenie?Jakos inni potrafili zachowywac sie spokojniej...Kasia jest zalosna,zawzieta dziewczyna

sam jestes zalozny ty idioto zalosny jest tomek i ta lidka i patrycja kaska jest the best!!!!!!!!!!!kto mysli inaczej to niech sie w leb walnie i niech sie zamknie kasia jeses coolllllllllllllllllllllllll spox najlepsza i koniec tematuuuuuuuuuuuu

ej sory ale ty wiesz co to kurwa wex sie zastanów co mówisz po szkoda jest mi ciebie _ kaska jet zajebistą laska i nie wiem moze jej zazdroscisz

myśle że wygra extra Kasia z Żywca bo ona jest the best Doma i Wera

Kasia i zywiec gora to dowod na to ze w polsce sa piekne dziewczyny i piekne miasteczka

Tomek przegrał a ty kutaise idz spac bo ten twoj himen przegrał z najlepsza dziewczyna jaka jest kasia a tomek tak w ogole to jest chodzaca ciota ktora boi sie ryzyka debil po prostu kasia piozdrawiam cie

KASIA MA WYGRAC BO LIDKA TO STARA SZMATA I NIEWIEM CO ONA ROBI W TYM PROGRAMIE A RACZEJ ROBILA !!! PATRYCJA JEST DO DUPY

wygra Tomek bo z tejtrujki jest najmocniejszy psychicznie

gowno prawda tomek przegral i wygrala kasia a ona jest zdecydowanie najlepszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i pokazala ze to nie tylko piekna dziewczyna ale ze to tez dorosla i silna kobieta

Kaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Kaska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

ja tez chce aby kaska wygrala bo lidka nto zdrdliwa zmija a ptrycja porypn na maxa:)

ja też chce żeby wygrała KASIA bo jest fajniejsza od PATRYCJI i wygrła więcej konkurenci niż PATRYCIA poprostu KASIA zasługuje na nagrodęęęę!!!!!!!!!

Kasia powinna wygrać bo Patrycja na to nie zasłużyła trzymam kciuk za ciebie Kaśka

Kasia jest głupia jak but. Wolę żeby wygrał Tom4ek!!!

MAMY TRADYCJĘ: PIERDOLIĆ{W DUPĘ} KASIE I POLICJĘ{ALE NIE W DUPE} KTO MYŚLI INACZEJ TEN JEBANY KURWIARZ!!!!CHWDP!!!!! TOMEK THE BEST!!! P.S LIDKA TO JEBANA I STARA SZMATA!!! PO CO ONA W TYM PROGRAMIE??? TYLKO ŚMIERDZI!!! POCHI I HARY

jestes debilem. ja sie nie zgadzam, a kurwiarzem ni ejstem:~1

Odwal sie od Kaśi Kasiu trzymam za Ciebie kciuki Wygrasz

Spadaj gowniazu! Kaska jest super sexy! A Patrycia to stara krowa!
ZLA (14)

nie wygrala patrycja ani tomek extra kasika wygrała kasiaTHE BEST
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Jak but głupi to jestes TY!!! Kaska jest naprawde spoko dziewczyna do tego bardzo silna psychicznie i fizycznie!Uwazam ze w 100% zasluguje na nagrode - MLOTKU!!!

tomek ten lysol i spaslak widzisz ze przegrala no i dobrze bo i tak nie mial szans z kasia bo ona jest najlepsza i koniec!!!!!!!!!

zgadzam sie z tym on byl naj !!!!!!! a teraz jak go nie ma niech kaska wygra

Kaśka jest super!!Silna a zarazem wrażliwa dziewczyna.Kibicuję jej i życzę wygranej!!! Aśka

ja też cie bardzo podziwiam i głosuję żebyś wygraóa polubiłam cię od samego początku musisz to wygrać bo czymam za ciebie chciuki ???ania

ja też cie bardzo podziwiam i głosuję żebyś wygraóa polubiłam cię od samego początku musisz to wygrać bo czymam za ciebie chciuki ???ania