mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssss ssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiw wwwwwwwwwwwwwwwwyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyggggggggggggggggggggr rrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCcCcccccccccccccccccccccc cccccccccccccccccccccccccccccc cccccccccbbbbbbbbbbbbbbooooooo ooojjjjjjjjjjeeeeeeeessssttttt tffffffffffffaaaaaaaajjjjnnnna a
Kasia the best! i to jej należy się wygrana!!! pokazała że ma nie tylko ładna buzię , ale przede wszystkim mocny charakter i jest groźnym przeciwnikiem. Kasiu życzę ci wygranej z całego serca. Dzisiaj wieczorem się dowiemy...
yo everybody i want to KASIA WIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!1
kuba powinien wygraci ale potem jak odpad powinna wygraci kasia ponieważ jest -nigdy się nie poddaje -jest miła-czuła-i ładna .kuba był THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
tez uwazam ze Kasia zasluguje na zwyciestwo.Jest najmocniejsza ze wszystkich,najladniejsza i najfajniesza!!!!!Kasiu masz wygrac slyszysz!!!!!!!!!Jestes the best.!!!!!!!!!!!!!!!!
I dobrze! Kasia mma wygrać! Jest silna, a nie taka głupia jędza i maruda. jak jej się Kasia nie podoba, to niech spojrzy na siebie. Albo lepiej nie, bo się zabije z wrażenia:D
Myślę że Kasia jest najlepsza i powinna wygrać Robinsona. Reszta grupy była dlaniej okropna przez ostatni tydzień!!! Patrycja, Tomek, Lidka to są osoby dwulicowei nie zasługują na wygraną!!! Kasia mam nadzieje że wygrasz tą cholerną wyprawę!!!
Ja to powiem tak jak Kasia nie wygra to ja tam pojade albo polece a nawet z kopa sie przejde i wszystki nakopie do dupy po prostu jest niesamowita wspaniała to jak w ostatnich konkuręcjach skopała tyłki innym to poprostu niechce sie wierzyc ma ambicje w żuciu a to jest najwarzniejsze niby taka laleczka a ma jaja nie?? dobra to jest moje zdanie pozdro ( LaSka Z Polski)
Ja też chcę żeby wygrała Kasia.
Złamała sobie paznokcia i należy jej się wygrana.
No fajnie by było jak by Kasia wygrała ja tez za tym jestem, ale obawiam się, że może wygrać Patrycja...:/
Mam nadzieje że ty wygrałaś Kasiu bo zasługujesz na miaono Robinsona dlatego, że ostatno wygrywałaś wszystkie konkuręcje ty musisz wygrać jesteś bomba :):):)
kasia jest najlepsza najładniejsza najwytwalsza poprostu niesamowita
licze tylko na nią ina nikogo więcej
Nie ma mowy by wygrala Lidia!!ta kobieta nienawidzi wszystkich wokol,potrafi tylko obgadywac na kazdym kroku...Jest fałszywa i dwulicowa..Zycze jej by odpadła jak najszybciej!!!
Lidka to chodza zazdrość tylko zazdrości Kasi, że ta przemiła osóbka ma świetny temperament i potrafi postawić na swoim!!! LIDKA jak ty się dostałas do tego programu?? TO NIE DLA CIEBIE NIE PASUJESZ TAM!!!!!!!!!!!!! Idz lepiej wychowuj swoja corke a nie KASIE JESTESMY Z KASIA!!!!!!!!!!!
Zgadzam się z tobą. Też nie wiem po co dali tam Lidkę! Kasia ma wygrać, bo jest naj!!!!!!!!!!!!!!!
Zgadzam się z tobą. Też nie wiem po co dali tam Lidkę! Kasia ma wygrać, bo jest naj!!!!!!!!!!!!!!!
Sądze że wygrać powinna Kasia ponieważ jest fajna nie to co ta stara
s--- Lidka, patrycja jest o.k. ale jest też dwulicowa raz kombinuje z lidk.ą, raz z kasią a raz z tomkiem ona jakaś dziwna jest a tomek cóż powiedzieć normolny ta wyprawa robinson odchudziła go i chyba tylko tyle z tej wyprawy mu zostanie!!!!!!! ja kompletnie nie wiem o co chodzi z tym królem wyspy którym jest kasia chciałabym żeby przeczytała to Lidka , a więc nie można winić kasi za to ze ma palec skaleczony ale ona w takiej sytuacji chyba nie byłaby spokojna napewno by se nie powiedziała ha ale zajebiście nie mam pazura . kasia niie poddała sie ponieważ może lubi wygrywać nie to co lidka patrysja terz miała uraz ramienia lecz do nij ani jednego słówka nie powiedzieli bo to patrycja a nie ta ciamajda kasia sądze w tym dzisiejszym odcinku odpadnie lidka bo to p....
Wygra Patrycka ponieważ mamy wspólnych znajomych i wiem to na 100% więc wasz spór jest rozwiązany!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jasne chyba chciałabyś idiotko debilka myślałaś że Patrycja wygra to się grubo mylisz hahahahahhahhahahhaha to jest śmieszne to co powiedziałaś może myślałś że dostaniesz kase od Patrycji hahahahahahaha debilka debilka debilka debilka debilka debilka
Nie rozumiem tylko jednego...niby tak głodowali, a jakoś na plaży mieli od zawalenia kokosów i ułożyli swoje inicjały...wali mnie kto wygra...
lidka to wielka dama dobrze ze odpadla bo robila z siebie wielka mamusie!!!!! Kasia powinna wygrać!!!!!
powinna wygrać kaśka!!ona na tą nagrodę zasłóżyła!!!!jest zajebistą laską i musi to wygrać!!!
powinna wygrać kaśka!!ona na tą nagrodę zasłóżyła!!!!jest zajebistą laską i musi to wygrać!!!
KASIA!!!!!!!!
najlepsza ze wszystich.....
dobra we wszystich konkurencjach, jest zawsze duchowo przygotowana,jest bardzo silna i sie nigdy nie poddaje....
Dobrze ,ze to ona wygrala...
MACIE RACJE!!!!POWINNA WYGRAĆ KASIA! JEST MIŁA I POPROSTU ZWYCZAJNA SKROMNA DZIEWCZYNA!ZASŁUGUJE NA WYGRANĄ !JEST THE BEST!