Typujcie wyniki mozna np.
1. Kuba
2. Wincenty
3. Jarek

MOIM ZDANIEM POWINNA WYGRAC KASIA, OSTATNIO SOBIE ZASŁOZYLA,A NAPRZYKLAD TYM ZE ROZWALILA SOBIE PAZNOKIEC
U NOGI, A ITAK WALCZYLA DALEJ
Dalej KASIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wygrasz mam taka nadzieje

Zgadzam sie w 100%. Kasia jest silna (wygrala z Patrycja klody), zreczna (wygrala wiadra wody z rowalonym paznokciem), umie rozpalac ogien (2miejsce za Kuba) i taktowna (super dala sobie rade z Lidka bo jej ataku na radzie wyspy). Zna sie na ludziach i nie jest wyrachowana (nie glosowala na Kube). Trzymam kciuki.

sorry ale Lidka JEST STARĄ SUKĄ!!!! i SPROŚNĄ ŚWINIĄ Z GRUBYM KOKIEM!!!

jak to nie jest jest MegaIdiotką i jest MegaDulicowa!!!przez cały czas ma jakies krzywe jazdy!!!chciała by grupa byla jednoscia a sama wchodziw jakies uklady!!!ONA JEST BEZNADZIEJNA I ŻAŁOSNA!!!musza ja wypieprzyć!!!jezeli wejdzie do finału do zwątpie!!!Ma wygrać KASIA!!!
Ps. jestes kims z rodziny Lidki że tak jej bronisz???to głupia suuuka!!!

Jestem za Kasia. Nalezy jej sie. Daje z siebie wszystko, po to tam jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dexter_5

Naszym zdaniem jeżeli któryś z nich toJarek.
mary anetka

Chuja wafla wygra Kasia bo dobrze se radzi a Lidka to suka taka kurwa i niech sie ogoli pod pacami i w dupie !!!!!!!!!11

dexter_5

KASKA !!!! -JAk Zwykle wygra najwieksza mameja, dam na msze czarnemu zeby temu zapobiec

dexter_5

dla mnie oni wzyscysa przegrani.... przestancie ogladac takie bzdety ... ehh

dexter_5

3-mam kciuki za KASIULKE!jest najlepsza z nich wszystkich,zasługuje na wygrana!!POPROSTU ŚWIETNA DZIEWCZYNA!!MAM NADZIEJE ZE WYGRA!!a lidka to suka która powinna juz dawno stamtąd wyleciec,wredna szuja!!

dexter_5

1. Tomek
2. Patrycja
3. Kasia
A Lidka to idiotka!

Ale tak w sumie to stawiam na kasie! ale lubie tez i Patrycje i Tomka!
ja nie wim, kto ma wygeac... wezcie sie schowajcie, lidka i kuba są palnięci! a przede wszystkim lidka!

ja nie wim, kto ma wygeac... wezcie sie schowajcie, lidka i kuba są palnięci! a przede wszystkim lidka!

dexter_5

kaśka trzymam za ciebie kciuki musisz wygrać jest śliczna------mądra------silna a lidka jest zazdrosna że niewma takiego pięknego ciała patrycja też jest spox ale kaśa jest najlepsza K A S I A M A W Y G R A Ć

dexter_5

ja obstawiam że Tomek wygra.
szkoda że Kuby niema :(

dexter_5

LIDKA GADA ZE KOCHANA KASIA A TU JO OBGADUJE tomek muwi ze mu sie nie potoba ze glosujo na kube ze nie fer a sam zaglosowal a patrycja konflikty robi by przetrwac KASIA JES NAJ SZCZERSZA OBY WYGRALA!!!!!! ZASLUGUJE RESZTA TO FALSZYWE CIOTY lidka ino gaga malolat taka dorosla sie czuje a ognia nie umiala rozpalic!!!!! babcia z niej!!! ¡¡¡¡&i excl;¡¡¡&iex cl;¡¡¡WyGrA KASIA KASIA KASIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Powiem jedno kasia wygra i juz jest fajna i madra i silna ładna ma pełno zalet lidka to tylko patrzy by wygrac ale jej to nie wychodzi bo jest głupia a co miało znacyzc kasiu jest na tabltkahc chyba to ze jej zazdrosci bo by jej sie przydały ale na mozg heheh głupia krowa a jej bahor jak noc listopadowa brzysdkihehee

Jedyna udawadnia, ze jest prawdziwym Robinsonem!! Szkoda ze nie wygra!! Trojca falszywcow ja wyeliminuje. Teksty typu zagraza swojemu zyciu to przegiecie jakich malo. Ciekawe dlaczego lidka nie wymawia Tomkowi, ze doprowadzil sie do takiego stanu, ze wyladowal w szpitalu. A co do Patrycji to szkoda gadac tak falszywej, zawistnej baby jeszcze nie widzialem. Dopoki Kaska nie wygrywala byly kumpelami ale w momencie gdy drobna laska zaczela wygrywac wszystko co sie da to robokopowi zal dupe scinelo. Te wszystki inwektywy pod adresem Kaski sa tylko i wylacznie zadyma swietlna przed prawda. Kaska jest najlepsza z nich wszystkich, a oni to wiedza i boja sie jak cholera. Wymysly typu,ze Patrycja miala gorsze bloto i pretensje o to do Kaski, ze oszukiwala - brak mi slow zeby okreslic takich ludzi.

Nie ma o czym gadac. Kaska jest moralnym zwyciesca tego programu. Jako jedyna wykazala sie hartem ducha i woli, szczeroscia, uczciwoscia, madroscia i inteligencja itp, itd. A cala reszta obludnikow niech idzie do diabla. Tomus: "mnie nie zalezy na wygranej, wybralbym najgorsze miejsce w basenie z blotem". Nie zalezy ale jakby mogl to by utopil Kaske w lyzce wody. Jesli Kaska nie zdobedzie immunitetu to odpadnie ale nie ma co narzekac. Najwazniejsze ze jako jedyna pokazala klase. Nie knula i nie uklada sie po bokach, nie ogadywala wszystkich jak Lidka czy Kuba, ktory uwazal sie za jedynego slusznego zwyciesce. A slowa ze Kaska nie jest rownoprawnym uczestnikiem to szczyt arogancji i buty tego typa.

Zgadzam się z tobą co do moralnego zwycięstw Kasi, ale myśle że Kube niesłusznie oskarżasz bo on przynajmniej otwarcie wyrażał swoje zdanie, poza tym tydzien temu przyznał że źle oceniał Kasie

Dobra przyznal ze sie myli ale jakich rzeczy sie czepial: "ona jest taka mila (altruistka), ze sie zaraz wyrzygam". Dlaczego? Bo chiala komus oddac reszte zupy ryzowej. A kilka dni pozniej Kaska wygrywa czekolade, czestuje wszystkich a Kuba: "nie, nie chce, zjedz sama, zasluzylas" I czym to sie rozni od sytuacji z zupa? Taka byla jego szczerosc. Albo pretensje ze zieloni glosuja na zoltych. A jak przeciez oni zyli ze soba, znaja sie, walczyli i przegrywali razem, bark w bark i co? Teraz maja glosowac na swoich. A moze zolci nie glosowali jednomyslnie? A to ze tak sie zlozylo, ze akurat ich bylo mniej to juz zrzadzenie losu.

Wyraza swoje zdanie!!! Prosze cie a co bylo na ostatniej radzie? Przy ognisku nic nie powiedzial, ze mu nie sie nie podoba umowa o nie glosowaniu na Tomka. Natomiast na radzie wyszlo szydlo z worka.

dexter_5

Mam nadzieje że wygra Kasia, bo jak się dziś okazało pozostali są strasznie zakłamani i wbrew temu co mówią, zależy im wyłącznie na wygranej, dziś było to szczególnie widać kiedy poczuli się zagrożeni przez Kasie, za Lidką od początku nie przepadałam ale to że Patrycja wystąpiła przeciwko Kasi mnie zaszokowało

Masz calkowita racje. To samo czuje. Szkoda gadac. Z drugiej strony przynajmniej wiemy kto jest kim i jaki kto jest. Bo jak sie okazuje do tej pory niektorzy z graczy odwalali niezla szopke pod tytulem "Przyjaciel"

Zostaje jedynie wyrazic zal, ze to nie my widzowie glosujemy na zwyciesce. Jestem przkonany, ze drobna laska z wielkim serduchem wygralaby w cuglach.

Powiedzcie mi skad sie biora tacy ludzie jak tomek, patrycja i lidka? Zaklamani, zawistni i smieszni w swojej obludzie. Az mi glupio cytowac madrosci tego zalosnego gorala: "Trzeba umiec przegrywac" - rzeczywiscie przegrywac to on potrafi. Pokazal to po konkurencji z blotem.

I teraz wywalą Kasię! Paskudy :(
najbardziej teraz zawiódł mnie Tomek, bo uważałam go za człowieka honorowego i w porządku a teraz sam robi to o co oskarża innych.
Zachowania Lidki to już w ogóle wolę nie komentować...

May_morning

Lidko spadaj dziewczyno do domu jestes falszywa wredna i zaklamana .Idz ty lepiej do domu do twojej cöreczki-kobieto nienawidze cie.

Jolka

DUZY PLUS DLA KASI WSZYSCY WIEMY ZE PRZEGRA .TAKICH MA SERDECZNYCH PRZYJACIUL.I TE BZDETY NIKOMU NIE ZALEZY NA KASIE SMIECH.NO DOSC .KASIU JESTESMY Z TOBA .NIE DAJ SIE DLA NAS JUZ WYGRALAS.

W NASTĘPNYM ODCINKU MA IMUNITET.
NA ZAJAWCE PODCZAS GŁOSOWANIA MIAŁA NA SZYI MEDALION-ALE CO DALEJ, CZY WYGRA ROBINSONA? ŻYCZĘ JEJ SZCZĘŚCIA!

Osobiscie nie mam nic przeciwko gdy ktos chce za wszelka cene wygrac. Ale jesli taka osoba chodzi i w kolko powtarza, ze jej nie zalezy a jest odwrotnie, co widac, to takie zachowanie nazywam prostackim. Takie osoby czesto to powarzaja bo same w to nie wieza.

Jeszcze jedno mam nadzieje, ze masz racje co do immunitetu.

Oj żebyś miał rację, 3mam kciuki za Kasię od początku..jest wysportowana a do tego jeszcze pieknielnie śliczna. Lidka - wypróżnij se jelitka!!!
Iwonka - Tychy

dexter_5

Tak to prawda ta PIEKNA Lidzia jest strasznie dwulicowa zazdrości Kasi bo jest ładna ( dużo ładniejsza od tej przerabianej miss polonii, hmmm ciekawe czego wygrała pewnie miała znajomości bo co inne to nie ) KASIA 3maj sie wygraj dziś immunitet i psywieź kase do chaty. Patryśka tesh jest strasznie zazdrosna bo Kasia cały czas wygrywa

jej...mam nadzieje, że to KASIA DOSTANIE TEN IMMUNITET!!!! Bo jak nie, to ja sie normalnie popłacze! Na serio! Lidka jest zakłamaną świnią, fałszywą i to ona wszystko popsuła!!!! Tak to Pati by jeszcze wolała Kaśkę! Mówiła że się z Kasią zaprzyjaźniła i w ogóle, a ja tak bardzo sie na Patrycji zawiodłam. Teraz 3mam kciuki za Kasię! KASIA! 3MAJ SIĘ! NAWET JEŻELI TAM NIE WYGRASZ, TO DLA NAS I TAK JUŻ JESTEŚ ZWYCIĘSCĄ I ROBINSONEM!!!!!

super KASIA mocno wierzę że tam gdzieś twój tata o Tobie mysli i wygrasz !!!!!!!! lidzia niech spada fałszywiec jeden

dexter_5

Wygra Kasia. Na pewno. Ona jest silna!!!!!!!!!!!!!!!! a ta głupia jedza Lidka niech siedzi cicho, bo każdą konkurencję przegrywa, a poza tym... Jak oni ją na miss wybrali??? Sędziowie musieli być ślepi. Kasia to co innego! Jest śliczna, mądra i silna. Kasia the best!!!!!!!!!!!!!!!!1

no to ta madra lidka immunitetu juz nie ma i cale szczescie a bardziej zadowolona bym byla gdyby ta zarozumiala idwulicowa baba pojechala do swojej coreczki --lidka spadaj juz bo grasz na nerwach

dexter_5

Moim skromnym zdaniem wygra Kasia jest bardzo odwazna(zjesc larwe kokosowa to wielka sztuka!!!!)nie ukrywa ze chcialaby wygrac w odróznieniu od innych uczciwców typu -Patrycja lub Tomek.Kasiu trzymam kciuki do rychlego zobaczenia pa pa.

MOim też. Całkowicie się z Tobą zgadzam! A tak w ogóle, to nie zauważyliście, że na poprzedniej radzie wyspy żmija(LIDKA) mówiła, że powinna wygrać Patrycja albo Tomek, a teraz mówi że Patrycja jest słaba fizycznie! NIECH ZJEŻDŻA WREDNA DWULICOWA JĘDZA! SAMA JEST TAKA FIZYCZNIE SŁABA, ŻE SZKODA GADAĆ! JUŻ DAWNO POWINNA ODPAŚĆ! A KASIA JEST SUPER! ALE TAK MI JEJ SZKODA! TAK BARDZO SIĘ NA PATRYCJI ZAEIODŁAM... Kaśka! Trzymaj się! Twój tato gdzieś tam nad Tobą czuwa!

coście się tak wszyscy na piękną Lidzię uwzięli ???
przeciez ona byla jakąś tam miss poland kiedys
powinna wygrac kasia, ale lidce te pieniadze bardziej by sie chyba przydaly... no ale skoro wygrała Kasia... to moze tak miało być

UWAZAM, ZE POWINNA WYGRAC KASIA,ZRESZTA Z TEGO CO WIDAC TO WIEKSZOSC GLOSUJE NA KASIE.CHYBA TO COS ZNACZY??
KASIA TO JEDYNA SZCZERA OSOBA NA TEJ WYSPIE .KASIU JESTEM Z TOBA.

"lidce te pieniadze bardziej by sie chyba przydaly". Z palmy kokosowej spadlas czy co? Przeciez to wlascicielka firmy kosmetycznej, biedna nie jest. A co gorsza wredna, rzalosna i dwulicowa. Jej tekst sa ponizej krytyki, robienie wyrzutow, ze ktos nie chce glosowac na kogos? Przesada. Wynika z tego, ze kazde glosowanie jest dobre byle nie na swieta lidzie. Co do zalosnego gorala to sam sie doigral, czepial sie Kaski bez powodu (m.in. sytuacja z gongiem), traktowal jak powietrze (zreszta taka sama postawe mialy P. i L.) i ma na co zasluzyl. Mam nadzieje ze prawdziwy robinson wygra, a jest nim oczywiscie Kaska. I nie pisze tego z powodu jej urody ale ze wzgledu na wielkie serce, determinacje i wole walki.

Miss polonia?!? Buhahaha. chyba miss towarzyszy, partyjnego betonu czy czegos w tym guscie. "Matka Polka" od siedmiu bolesci. Gdy wrocila fartem po dogrywce nagle zauwazyla Kaske to dziwne bo do tej pory jej nie zauwazala, to musialbyc cud. Pewnie dostala kokosem!!! A tak na serio to wszyscy sa dobrzy dopoki nie glosuja na lidzie, bron Boze, bo inaczej ona sie czuje ponizona. Buhahaha. Mam nadzieje, ze rownie szybko spadnie z pala jak szybko na niego weszla w kolejnej konkurencji. Co do drugiej jedzy patrycji, naprawde szkoda slow. "Napewno nie bede glosowala na tomka", "Lamie sie, nie wiem na kogo glosowac", "tomek jest kims wiecej niz kolega", "za nikogo nie trzymam kciukow", "chcialabym zeby wygral tomek", "tomek zasluzyl na zwyciestwo", "jak tomek odpadnie bedzie lepiej, zgodnie z mioim planem taktycznym". Odnosze wrazenie, ze pani p. dostala zarazliwej szajby kokosowej i sama nie wie co mowi.

Bylo ostro, szczegolnie po pierwszym razie, gdy patrycja odkryla puste wieczko. Widzieliscie twarze tomka i lidki. Ale mieli pietra, chyba sie modlili zeby Kaska nie wygrala. A gdy odkryla puste, z obydwoje zeszlo powietrze. Ale niestety a raczej stety nie mila niespodzianka i patrycja odkrywa znowu puste. To bylo piekne :D

dexter_5

KASIA POWINNA WYGRAĆ TEN PROGRAM ,PONIEWAŻ ONA JEST NAJBARDZIEJ PRAWDZIWA Z NICH WSZYSTKICH.LIDKA JEST PRZEMĄDRZAŁA I FAŁSZYWA.PATRYCJA JEST NAWET SPOX POZA TYM ,ZE JEST CZASEM DWULICOWA :/

KASIA 3MAM KCIUKI ZA CIEBIE :)

karolina z wrocławia

NA 10 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000$ WYGRA PATRYCHA

((URBAŃSKI TO PAŁA)) WYKAŃCZA ICH YAM A ON TYLKO TAM OBSERWUJE ICH I ŚPIEWA SE POD PALMAMI