Typujcie wyniki mozna np.
1. Kuba
2. Wincenty
3. Jarek

Maja_2

Chcę, aby wygrała Kasia, bo jest szczerą dzieczwyną i ją bardzo lubię. Lidka i Patrycja jest fajna, ale Kasia jest po prostu THE BEST!!!

wygra Kaśka a chciałabym zeby Tomek wygrał, ale już go niema ........

też tak mysle, Kasia jest sUpEr!!!i ma wygrac robinsona!!!

MA WYGRAC PATRYCJA!!!!!!!!! KASKA JEST SLODKA IDIOTKA!!!!....JEST TAK MILA ZE AZ SIE ZYGAC CHCE!!!!!!!!!!!

Maja_2

KASIUNIA KASIUNIA KASIUNIA GÓRĄ!!!!!!!!!!

Kwik

niestety wygra kasia , ktoś z uczestników mi powiedział

Niestety powaliło cie czy jak pżecież Kasia is the best!!! a kto ma wygrać jak nie ona, może ta starucha Lidka???!!!

Kwik

Kaśka jest jedyną osobą na wyspie, która nie wciągnęła się w żadne układy. Myślałam, że Patrycja jest taka sama jednak porażki w konkurencjach z Kaśką dały o sobie znać. Urażona sportowa duma i jeszcze ma czelność mówić o niezmiennym sumieniu. Lidzia cóż Lidzia !!! Zazdrosna, fałszywa, zakochanaw sobie, perfidna żmija. Ciekawe z kim sie przespała, żeby zostać miss. Jedna wielka porażka - wypadła najgorzej z całej ekipi. Jestem za Kaśką.

3-mam kciuki za KASIULKE!jest najlepsza z nich wszystkich!!poprostu świetna dziewczyna!!MAM NADZIEJE ŻE WYGRA!!to ona powinna wygrac!!a lidka to suka,wredna szuja!juz dawno powinna wyleciec z tego programu...!!ASKA

oczywiście trzymam kciuki za mądrą dziewczynę którą jest kasiulka pozdrawiam

Lidka spadaj do domu jestes falszywa nienawidze cie

kasiu znowu dzis pokazalas ze jestes najmocniejsza trzymaj sie kasiu!!!!!!!!!!!!

I o to chodzi. Lidka lepiej wracaj do domu wychowywać własną córcię, a nie przstawiaj nam Kaśki!!!!!!!!! Zostaw ją w spokoju!!! To ona ma wygrać

lidka jestes falszywa, a kasce do piet nie dorastasz

LIDKA Z KAZYM KOLEJNYM ODCINKIEM POKAZUJE SWOJE WREDNE OBLICZE!!STARA SZUJE!!PIEPRZONA SUKA!POZDROWIONKA DLA WSZSYTKICH A WYGRAC MA KASIA BO JEST NAJLEPSZA!!!!!!!!!!

Witam! Człowieku zerejestruj się i oddaj jeden głos, a jak Ci bardzo zależy, to dwa, ale nie zaśmiecaj forum tymi Kasiulkami i głupimi spojlerami!!! Trochę wyrozumiałości dla filmwebowych ludzi!!! :/ Moim zdaniem wygra Tomek, a nawiasem pisząc, to byłem za Kasią do momentu, kiedy, Kasia nie zaczęła oszukiwać z błotem. Lidka mi nie pasuje, była fajna na początku, ale okazuje się, że to tylko zgoszkniała kobita... Pozdrawiam!

kasia musi wygrac ten program ona jest tam najlepsza
pozostali nie siegaja jej do kolan kacha jestem z toba krzysztof.

Ja typuje Kasiulke!!!!!!!!! I ona wygra na bata!!!

Programu nie wygra na pewno lidka bot o stara suka ;]

Alexander_Morozevich

ma wygrac Kasia!!!!!!!!!!!!!!!!Jest super silna dziewczyną

Programu nie wygra na pewno lidka bot o stara suka ;] smierdzi gownem i niech sie ogoli pod pachami

madcap

wygra Kasia taką mam nadzieje bo Kuba , Jarek, Tomek to najwieksze dupki jakich kiedykolwiek widziałem , sa ciency we wszystkim Kasia bije ich na głowe w każdej konkurencji wiec niech wygra

madcap

moim zdaniem powinien wygrac wincenty ale cuz taki los ze musial odejsc.

moim zdaniem niepowinno tubyc nikogo bowszyscy to durnie

madcap

Oczywiaście wygra KASIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najsypatyczniejsza niekonfliktowa osoba jakich mało w Telewizyjnych progaramach.

Moim zdaniem wygra Kasia,albo Patrycja.
Napewno Kasia bo mam przyjaciułke Kasie,a
Patrycja bo bardzo lubie to imie.
TZYMAM ZA WAS KCIUKI!!!!!!!!!!

Pewno, że wygra Kasia.Jest bomba./Kasiu nie poddawaj sie -jesteśmy z Tobą/:)

KASIA POWINNA WYGRAC CHOC PEWNIE JA WYELIMINUJA ...... SZKODA BO BYLA TAK BLISKO FINAŁU

powiem tylko tyle,że podziwiam Kasie za jej upór i determinacje i wspaniałą osobowość,a na pierwszym miejscu niech spada Lidka bo żle jej z oczu patrzy!!!Jest podła do szpiku kości!Nawet córka do niej nie napisała!!!

madcap

Głosuje na kubę ( bo ziomal z tych samych stron :)) i Kasie ( bo fajna )

LIDKA z kazdym nastepnym odcinkiem pokazuje swoje wredne oblicze..stara,wredna szuja!!suka pieprzona!!pozdrwoionka dla wszystkich!!!!!!!!ASKA

madcap

jol ja wiem kto wygra ale wam nie powiem ha

dexter_5

Chciałabym żeby Kubuś wygrał albo Tomek, a z dziewczyn to Pati=)

dexter_5

moim zdaniem ma wygrac KUBA bo jest wesoły inaczej mówiąc facet z jajami

dexter_5

chciałabym żeby wygrał Kuba lub kasia dla mnie są oni równi choć się sprzeczają

dexter_5

Wygra Tomek!!Jestem tego prawie pewna!!Tomek is the best!!!!!!!Szkoda,że nie jest moim nauczycielem...

dexter_5

KASIA IS THE BEST, I LOVE KASIA, KASIA, KASIA, KASIA, KASIA

dexter_5

napewno wygra Kuba to genialny aktor

tony7

Kuba recytuje bardzooo dobrze....słyszałam na żywo;]

tony7

zartujesz wygra Hubert

grigory

Taaaa, bylo by smiesznie :P Ciekawe co by na to mieszkancy wyspy? Hehe... :D

dexter_5

no ja myślę że wygra Kuba chociaż wolałabym żeby był to Marcin!!!Niestety już odpadł:(:(

aga_10

bardzo lubię Kasie i chcialabym zeby ona wygrała , jednak uważam że wygra Tomek ponieważ jest najsilniejszy z nich wszystkich i jest jedynym facetem w drużunie

dexter_5

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuubbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrroooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooopppppppppppppppp ppppppppppppppppppppkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa

dexter_5

Ja obstawiam Kasię albo Patrycję, bo to spoko babki :) a Lidka jakoś średnio przypadla mi do gustu, stawia ludzi w głupiej sytuacji

chcialam powiedziec że lidka nie jest starą suką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a osobiście myśle że kasiawygra program pozdrowienia

Niech wygra Kasia (czemu to się chyba można domyśleć) ma ktoś jej zdjęcia?