Gdzie zniknął paradokument "Ktoś tu kłamie?"
https://www.filmweb.pl/serial/Kto%C5%9B+tu+k%C5%82amie-2025-10092289/contribute/ seriestitle/8248458/4
Ten problem nie tylko dotyczy tego paradokumentu. W wyszukiwarkę wpisałem THE BAD GUARDIAN 2024 i pojawia się, że jest niby strona filmu. Tylko wchodząc w nią pojawia się ona na moment po czym wyrzuca na stronę "Nie znaleziono strony o podanym adresie." I przy okazji znowu mam pytanie do weryfikatorów - dlaczego brakuje stron z ogromem filmów z tego roku? I nie mam na myśli produkcji, które wyszły kilka, czy kilkanaście dni temu...
Z brakiem stron to imo przestarzałe kryteria kontrybucji. Na przykład chciałam dodać film koncertowy Olivii Rodrigo rok temu w październiku, który jest tylko na Netflixie, więc nie jest to ani kinowy typ ani wideo, ale kilka dni temu odrzucili mi, że "TV special nie dajemy"... Przydałoby się dodać więcej kategorii np. streaming, bo jak tak jest, to to nie ma sensu...
Nie zwalałbym winy na przestarzała kryteria kontrybucji, bo swoje strony mają już filmy, które wyjdą w 2026, czy 2027. Przy okazji kolejnym problemem są strony filmów, które lata temu były w planach, a w ogóle nie powstały. Z niektórymi filmami z tego roku, a które jednak mają swoją stronę też jest inny problem - dawno już była ich premiera, a tu jest zablokowane ocenianie. I pewnie automatycznie odblokuje się dopiero 1 stycznia 2026. Tak miałem z kilkoma filmami z 2024, że mogłem je ocenić 1 stycznia 2025. A prośby tu na forum o odblokowanie były olewane...