Kasia jest najlepsza choć nie była moją faworytką.Chciałam aby to Kuba wygrał bo on był prawdziw!! no ale skoro go już niema:( jestem za Kasją bo Patrycja jest dwulicowa iprzebiegła,po zatym nie wygrala az tylu konkurencji i nie nadaje się na miano robinsona.Ile przez te ostatnie dni zaznała przykrości od grupy dla...
Mam wiele sympatii dla osoby Jamesa Liptona, który prowadzi na terenie amerykańskich uczelni aktorskich rozmowy z osobowościami kina. Jest on człowiekiem pełnym kultury, który pozwala gwiaazdą błyszczeć do woli. Właśnie ... Jak dla mnie jest zbyt pełen galanterii, a jego niektórzy goście nie zasłużyli na takie namiętne...
więcejCo sądzicie o tej aktorce, czy jest według was znaną i utalentowaną ( a może jak w przypadku wielu innych gwiazd, osiągneła dużo dzięki urodzie) gwiazdą filmu, kojarzycie ją z jakimś filmem. Dostała oskara w 1993 roku za rolę w świetnym filmie (komedii) Mój kuzyn Vinny, jeśli ktoś widział ten film, to niech napisze czy...
więcejDlaczego już nie ma tego serialu? Jeden z moich ulubionych, wybijający się w dzisiejszych czasach, gdzie królują efekty specjalne i milionowe budżety.. Polsat chyba ma prawa do tej serii, więc apel do tej stacji - powtórzcie go znów ;). Proszę...
jestem maniakiem s-f. a dick to mój guru. jego powieści to czysta klasyka. nie wiem jak wy, ale ja jestem za tym, zeby powstało jeszcze pare filmów na podstawie jego dzieł. szczególnie polecałbym ekranizacje" trzech stygmatów palmera eldritch'a" i genialnego "ubika". wielka prośba do reżyserów, zeby nie spieprzyli...