Treść jego jest mniej więcej następująca. Kobieta jest oskarżona o zabójstwo ( którego nie popełniła). Jedynym sposobem na uratownie jej przed więzieniem jest udawanie przez nią choroby psychicznej. Zostaje ona później zamknięta w szpitalu psychiatrycznym, z którego uwalnia ją przyjaciel. Okazuje się potem, że zabójcą...
więcejDziś,tzn.19.12 o 16.35 na PRO7 mozna obejrzec reportaz o filmie ALEXANDER, ktory juz za kilka dni u nas w kinach!Mam nadzieje ze bedzie mozna zobaczyc wiele ciekawych kawalkow z filmu,co prawda program na stacji niemieckiej,no ale popatrzec zawsze mozna:)
Zaczalem regularnie ogladac ten przekomiczny serial w pasmie niekodowanym Canal+ jak tylko udalo mi sie go szczesliwym trafem przypadkowo w niedzielne popoludnie namierzyc, by wsiaknac w jego odlotowa klime doslownie z miejsca - po szarych PRLowskich ramowkach telewizyjnych jakimi raczyl Nasz ustroj z lat 80'tych ten...
więcejWedług mnie Kaśka zasługiwała na wygraną - zgadza się... Ale zdecydowanie bardziej lubiłam Patrycję... i zdawało mi się, że reszta grupy też... Jednak jak się okazało - nie chodzi mi tylko o głosowanie - uczestnicy są strasznie dwulicowi...
Tytuł mówi sam za siebie ;) Jak myślicie, jakie filmy tym razem zaproponują nam stacje telewizyjne w okresie świątecznym? Czy będzie coś nowego, czy też "dania odgrzewane" (mam nadzieję,że nie jest to pytanie retotyczne)
Z tego co pamiętam (za błędy przepraszam - opieram się tylko i wyłącznie na mojej pamięcie :),...
Kasia jest najlepsza choć nie była moją faworytką.Chciałam aby to Kuba wygrał bo on był prawdziw!! no ale skoro go już niema:( jestem za Kasją bo Patrycja jest dwulicowa iprzebiegła,po zatym nie wygrala az tylu konkurencji i nie nadaje się na miano robinsona.Ile przez te ostatnie dni zaznała przykrości od grupy dla...
Mam wiele sympatii dla osoby Jamesa Liptona, który prowadzi na terenie amerykańskich uczelni aktorskich rozmowy z osobowościami kina. Jest on człowiekiem pełnym kultury, który pozwala gwiaazdą błyszczeć do woli. Właśnie ... Jak dla mnie jest zbyt pełen galanterii, a jego niektórzy goście nie zasłużyli na takie namiętne...
więcejCo sądzicie o tej aktorce, czy jest według was znaną i utalentowaną ( a może jak w przypadku wielu innych gwiazd, osiągneła dużo dzięki urodzie) gwiazdą filmu, kojarzycie ją z jakimś filmem. Dostała oskara w 1993 roku za rolę w świetnym filmie (komedii) Mój kuzyn Vinny, jeśli ktoś widział ten film, to niech napisze czy...
więcej