Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Prosze o pomoc !!!
Chodzi mi o tytuł albo wykonawce piosenki,która leci w pewnej reklamie. Więc, ta reklama nie leci w polskiej TV, ja widziałam ją już pare razy na którejś z telewizji RAI. Są pokazywane bramki włoskich drużyn a na końcu pokazuje się logo LEGA CALCIO.Jak ktoś wie to niech napisze pliss

Witam !!!
Poszukuje soundtracku z filmu, juz wszędzie szukałam ale bez rezultatu. Może ktoś wie gdzie moge znaleść??

Film lecial na poczatku roku na canal+, byl wykonany nowa technika nie pamietam jak sie nazywa, ale chodzi oto ze normalny film jest zamieniony na taki jakby rysunkowy (cos jak trasowanie bitmap) opowiadal miedzy innymi o snach i chyba smierci. Jak ktos wie o jaki film chodzi i pamieta tytul to prosze o odpowiedz

Achtung, achtung!!!!!! Dzisiaj Matrix w TVN. Yipieekaiey!

ja, wstyd sie przyznac, jeszcze nie ogladalam bo zawsze przegapialam ale dzis zobacze... Warto?

Dzisiaj o 20 45 na polsacie
POLECAM!!!!
kto zgodzi się na swoje odczucia po obejżeniu filmu????

Czy oni nie moga dac dobrego filmu o przyzwoitej porze?! Dzisiaj film Moodyssona, ktorego od dawna szukam na jedynce "tylko razem" ale co to za pora?! Trzeba chyba jutro z rana wstac jakos no nie?! A przyzwoite godziny zasmiecaja jakimis shitami.. eh

Kolejną niedzielę jedynka proponuje nam film z moją ukochaną MEG.
Co do drugiej głównej roli mogli obsadzić kogoś innego, bo Billy nie należy do moich ulubionych aktorów, a do Meg wcale nie pasuje.
Jak Wam się podaba ten Film ??
I jaką scenę uważacie za najlepszą ??
- ja uważam, że scena z udawanym orgazmem przez...

więcej

W piątek (26.XI.) będzie na TVN "The Matrix". Widziałem go już kilkanaście razy ale teraz też obejrzę. Nie przegapcie. Pozdro.

Jakie macie ulubione seriale komediowe w TV, ja lubie "13 posterunek", kiepskich, graczyków, itp.