Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

na programie pierwszym. Warto!! nie przegapcie

Może ktoś potrafi mi pomóc. Nie mogę przypomnieć sobie tytułu - akcja dzieje sięna jakiejś pustyni, gdzie żona wraz z kochankiem zostawiają jej męża z myślą, że nie żyje. ten jednak żyje, zdaje się spadł zepchniety ze skarpy na kaktusy czy cośw tym rodzaju i żyje tylko dzięki chęci zemsty. kolejne minuty filmu to jego...

więcej

nadchodza swieta,kazdy chcialby sobie spokojnie usiasc przed telewizorem i obejrzec ciekawy film,a tu znowu powtorki:/ co swieta puszczane sa te same filmy."kevin sam w domu" czy gdziekolwiek indziej juz mi bokiem wychodzi.moze czas na filmy bardziej ambitne?a jest ich multum,a nie pokazywanie czy to w Wigilie czy...

Treść jego jest mniej więcej następująca. Kobieta jest oskarżona o zabójstwo ( którego nie popełniła). Jedynym sposobem na uratownie jej przed więzieniem jest udawanie przez nią choroby psychicznej. Zostaje ona później zamknięta w szpitalu psychiatrycznym, z którego uwalnia ją przyjaciel. Okazuje się potem, że zabójcą...

więcej

Dziś,tzn.19.12 o 16.35 na PRO7 mozna obejrzec reportaz o filmie ALEXANDER, ktory juz za kilka dni u nas w kinach!Mam nadzieje ze bedzie mozna zobaczyc wiele ciekawych kawalkow z filmu,co prawda program na stacji niemieckiej,no ale popatrzec zawsze mozna:)

Zaczalem regularnie ogladac ten przekomiczny serial w pasmie niekodowanym Canal+ jak tylko udalo mi sie go szczesliwym trafem przypadkowo w niedzielne popoludnie namierzyc, by wsiaknac w jego odlotowa klime doslownie z miejsca - po szarych PRLowskich ramowkach telewizyjnych jakimi raczyl Nasz ustroj z lat 80'tych ten...

więcej

Według mnie Kaśka zasługiwała na wygraną - zgadza się... Ale zdecydowanie bardziej lubiłam Patrycję... i zdawało mi się, że reszta grupy też... Jednak jak się okazało - nie chodzi mi tylko o głosowanie - uczestnicy są strasznie dwulicowi...

Tytuł mówi sam za siebie ;) Jak myślicie, jakie filmy tym razem zaproponują nam stacje telewizyjne w okresie świątecznym? Czy będzie coś nowego, czy też "dania odgrzewane" (mam nadzieję,że nie jest to pytanie retotyczne)

Z tego co pamiętam (za błędy przepraszam - opieram się tylko i wyłącznie na mojej pamięcie :),...

więcej

Prosze odpowiedz nie jestem chłoapkiem i nie chce sie umówic

Prosze powiedzcie Nie jestem chłopakiem!!