Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Stworzyłam to forum specjalnie dla wszystkich fanów (chociaż nie tylko) Gary'ego Oldmana! Chciałabym abyście pisali na konkretne tematy (będą zmieniać się co czwartek - prawdopodobnie...;))!
TEMAT NA TEN TYDZIEŃ: "Za co lubisz Gary'ego Oldmana" - dla fanów oraz "Czemu nie lubisz Gary'ego Oldmana" -...

Dziś na TVN kultowy Terminator 2. Widziałem go chyba z 15 razy, ale dziś też obejrzę. "Hasta la vista ...baby" :)

No to ja też dodam kilka seriali:
Twilight Zone ( chodzi mi o sezon który był emitowany w TVP pod koniec lat 80 )
Wichry Wojny ( super wojenny serial z Robertem Mitchumem - dużą część serialu nakręcono w Polsce )
Arabela ( czechosłowacki )
Goście ( czechosłowacki )
Sąsiedzi ( czechosłowacki )

dziś wieczorem (dla nas to właściwie w środku nocy, i to chyba właściwie już jutro, bo po 24) NBC nada ostatni odcinek 'friends'ów' - moim zdaniem absolutnego mistrza wśród seriali. ale to już niestety koniec... dalej będzie tylko serial o przygodeach joe'go...
aaale lipa, co? mogli by dokręcić jeszcze kilka serii:P

Witam - chciałbym poznać waszą opnie na temat tv polonia - chyba najwiecej filmów jakie ostatnio ogladam w TV - to właśnie tam !
PS. nie mam niestety dostepu do kanałów typowo filmowych !

kiedy chodzi o infirmacje chyba najlepszym trafieniem Waltera było stworzenie TVN 24, chodź w zasadzie cały TVN nie jest najgorszy .
jedynym minusem wszystkich stacji komecyjnych są reklamy ,każdy wie co to znaczy oglądać coś ciekawego a tu ciach reklama- "... a my co tylko banany i banany..." lub inne.Ciekawe co wy...

więcej

rodzina Kiebskich ,obraz nędzy i rozpaczy ale mimo wszysto bawi.Prymitywne ...no cóż trzeba się z czegoś śmiać.....

z każdym rokiem jest coraz gorzej a szczególnie jak przychodza święta (mam nadzieję ze wiecie o czym mówię) co rok Sami swoi itp jak nie puszczą na Boże Narodzenie to w Wielkanoc masz pewność , że będzie . "Zmienić telewizję!" Co wy na to?

Najlepszy serial telewizyjny wszechczasów to wg. mnie "Randall i duch Hopkirka". Cudowne (prymitywne) efekty specjalne no i powalająca fabuła :). Film przesycony jest klimatem tamtych czasów i detektywistycznymi zagadkami. No i nie moża zapomnieć o wspaniałej scenografii, kostiumach i dwóch głównych bohaterach. Moim...

więcej

Najbardziej lubiłam obejrzeć " stare,ale jare " pełne milicyjnego uroku ;-) odcinki porucznika Borewicza ( 07 zgłoś się), "Alternatywy 4", "Wojnę domową" (może dlatego, że nie było mnie jeszcze na świecie, w którym się one rozgrywały). Oglądąłam jeszcze sporadycznie na HBO "Sześć stóp pod ziemią" i babski "Seks w...