Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czemu polsat tak nagle przerwał emisję??? w najlepszym momencie!!!!!!!!!!!

Ludziska,wiecie co sie dzieje z tym serialem??? Czy jest 2 sezon?? bo z tego co czytałem,to prace zostały przerwane...a to taki miażdżący serial...;]

Zdaję sobie sprawę, że, pomijając urodę, wybór sprowadza się do kwestii światopoglądowych. Chi-Chi to konserwatywna kobieta, niezbyt wyedukowana, lecz posiada mądrość życiową. Wieność mężowi jest dla niej sprawą oczywistą. Pświęca się rodzinie; zajmuje się domem, dba o edukację syna.
Bulma, natomiast, to kobieta...

Ludzie prosze pomóżcie!! :) Pamietacie kiedys w telewizji leciała taka bajka o garstce ludzi którzy szukali złotego miasta,byly tam dzieci,taki chłopczyk mial amulet do tego miasta ,to była taka tarca słoneczna ,bylo teshy plemie olmeków itd... Prosze was jesli ktos pamieta toa bjake to powiedzcie jaki to był tytuł,a...

więcej

Kiedy serial Star Trek zostanie wyemitowany w TV?

Kiedy serial Star Trek zostanie wyemitowany w TV?

...ktory z poczatkiem maja br. zakonczyl swoje 10-cio letnie niepodzielne komediowe panowanie na antenie stacji NBC. Jesli ktos znalazlby w ramowkach innych programow telewizyjnych rownie godne polecenia seriale, to bardzo bym prosil o podzielenie sie tym z forumowiczami ze strony http://www.friends.forum.prv.pl/ ,...

Mam dużą prośbę do czytelników forum. Poszukuję od dłuższego czasu filmu Nawiedzony z Kate Beckinsale. 30 czerwca o godz. 20 bedzie on emitowany na kanale Ale Kino. Niestety nie mam dostępu do tego programu. Czy mógłby ktos nagrać mi go na kasetę video i przesłać? Oczywiście pokryję wszystkie koszty. Proszę o...

Dziś o 23.05 ( wcześniej oczywiście nie wypada...) na Dwójce można zobaczyć Dekalog Kieślowskiego. Polecam :)

Co myślicie o powtarzających się filmach które tylko zaśmiecają cały filmweb? np. Chen shi lie ren - jest bardzo wiele innych, ale nie pamiętam tytułów.