Nie wiem czy zauważyliście ale te stacje TV schodzą na psy. Przykład-TVN, pudszczą film który widziałam 15 razy a na dodatek na następny dzień do południa powtarzają go!!! To jest chore...Ostatnio TVP1 puszcza nizłe filmy. Chociażby wczoraj. Puścili film"60 sekund" a zaraz potem film "Incydent". Z tego co wiem inne...
Która stacja telewizyjna emituje Wasze ulubione filmy? Chodzi mi o programy ogólnopolsko dostępne, jak i umieszczone na nadajnikach satelitarnych lub kablowych. Piszcie i pozdrowienia!
Pytanko kto jest ZA przywróceniem w TV polskich bajek i programów edukacyjnych dla dzieciaków???? Nie rozumiem jak dziecko może się wychowywać wśród POKEMONÓW czy innego dziadostwa!!!!! My Polacy też potrafimy robić dobre bajki czemu więc media nie wspierają nas...
Już niepamiętam kidy ostatnio w telewizji ogladnelam naprawde dobry film... czy ktos moze mi powiedziec dlaczego!!??(pomijajac pieniadze...)
FILM TEN ZOSTANIE PUSZCZONY W TELEWIZJI 1 KWIETNIA NA KANELE TV4 O 21:40. TO NIE JEST PRIMA APRYLISOWY ŻART Z MOJEJ STRONY, WYSTARCZY SPRAWDZIĆ W PROGRAMIE TELEWIZYJNYM. MIŁEGO OGLĄDANIA:)
Dzisiaj o 20.00 na TVP1 leci jeden z moich topowych filmów więc wszytkich zapraszam na seans. Jeśli są tacy którzy nie wiedzieli to bardzo polecam.
Pozdr
W epoce kiedy polską kinematrografią rządzą lektury i seriale dla kucharek powstało "studio 35". Dajemy tonącemu widzowi oddech żeby nie zatonął w potopie tego co serwują nam "stare wilki ". Jest to świeże, młode i niezależne spojrzenie kina moralnego niepokoju na otaczające nas problemy. Jeśli daliście się nabrać to...
więcejcze wszystkim-prosze o pomoc-w dniu 03.01.2004r na stacji TVN byl wieczorem wyswietlany film pt.Atak na linie wroga-prawdopodobnie taki tytul.chodzilo o relacje z autentycznych wydarzen z wojny w zatoce Perskiej z 1990r .Opowiada o 8-mio osobowym oddzialeSAS zrzuconym na tyly wroga,ktorym dowodzi Andy McNab.Czy moze...
więcejPoniewaz zblizają sie Święta Bożego narodzenia, jak większość osób interesujacych się filmem liczyłem (jak co roku) iż telewizja polska nada w tym czasie kilka wartosciowych pozycji. Po zapoznaniu sie z repertuarem byłem z lekka zaszokowany. Powtórki, powtorki i nic innego. Naprawdę nasza TVP celuje jedynie w wielosci...
więcej