Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jesli tak to niech napisze jego imie i nazwisko oraz gdzie gra (film , serial) wazne bardzo. dzieki

no myślałem że ten film bedzie lepszy, choć nie żałuje tych 14 zeta wydanych na bilet, dość ciekawe efekty specjalne....\

no i czy takie sceny nie dają nam do myślenia co może sie wydażyć....

Ludzie zaradzmy piszmy e-maile do staci tv i prośmy o jakieś horrory !!!

wszystkie fajniejsze filmy sa na kodowanych kanalach do ktorych malo kto ma dostep. w sumie mimo tylu programow ktore mamy i tak nie ma czego obejzec...

ostatnio w telewizji leciał serial 5 odcinkowy pt: dziesiąte królestwo z serii fantasy który bardzo mi się spodobał i z miłą chęcią sobie obejrzłem.Szkoda tylko że nie ma go u nas na dvd.

Co o niej myslicie...Mi sie wydaje jedna z lepszych i najladniejszych aktorek...Poprostu Jest siupel!!!!!!!!

JA w tedy jestem albo wściekła i niech mi w tedy nikt nie staje na drodze , albo mam ochote wylać morze łez, tak też wczoraj bylo gdy przegapilam Króla pistoletu-ehhh życie bywa okrutne a to wszystko dla tego że nie mialam kasety

Piszę jeszcze raz na ten sam temat, bo wcześniej przez pomyłkę zapostowałem nie w tym dziale co trzeba i może dlatego nikt mi nie udzielił odpowiedzi. Poszukuję tytułu pewnego filmu, a dokładniej dramatu jaki leciał już jakiś spory czas temu w TV. Film opowiada historię pewnej amerykańskiej rodziny, której "głowa" i...

więcej

We wtorek w TV Truman Show!!!Napewno warto obejrzec jedna z lepszych ról Jima Carrey'a. Ciekawe jek sie bedzie ogladało kolejny raz!!!

Stworzyłam to forum specjalnie dla wszystkich fanów (chociaż nie tylko) Gary'ego Oldmana! Chciałabym abyście pisali na konkretne tematy (będą zmieniać się co czwartek - prawdopodobnie...;))!
TEMAT NA TEN TYDZIEŃ: "Za co lubisz Gary'ego Oldmana" - dla fanów oraz "Czemu nie lubisz Gary'ego Oldmana" -...