Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

hmm co do telewizji...
to w niej niema nic ciekawego do oglądnia, ciągle te same filmy, które w sa te same w kazde świeta(jak gdyby innych nie było), tojest totalna parodi, a zwłaszcza telewizje komercyjne jak posat czy tvn, co one sobą wogule reprezentują, cześciej w ich programie zmieniają sie reklamy niż...

jesli tak to niech napisze jego imie i nazwisko oraz gdzie gra (film , serial) wazne bardzo. dzieki

no myślałem że ten film bedzie lepszy, choć nie żałuje tych 14 zeta wydanych na bilet, dość ciekawe efekty specjalne....\

no i czy takie sceny nie dają nam do myślenia co może sie wydażyć....

Ludzie zaradzmy piszmy e-maile do staci tv i prośmy o jakieś horrory !!!

wszystkie fajniejsze filmy sa na kodowanych kanalach do ktorych malo kto ma dostep. w sumie mimo tylu programow ktore mamy i tak nie ma czego obejzec...

ostatnio w telewizji leciał serial 5 odcinkowy pt: dziesiąte królestwo z serii fantasy który bardzo mi się spodobał i z miłą chęcią sobie obejrzłem.Szkoda tylko że nie ma go u nas na dvd.

Co o niej myslicie...Mi sie wydaje jedna z lepszych i najladniejszych aktorek...Poprostu Jest siupel!!!!!!!!

JA w tedy jestem albo wściekła i niech mi w tedy nikt nie staje na drodze , albo mam ochote wylać morze łez, tak też wczoraj bylo gdy przegapilam Króla pistoletu-ehhh życie bywa okrutne a to wszystko dla tego że nie mialam kasety

Piszę jeszcze raz na ten sam temat, bo wcześniej przez pomyłkę zapostowałem nie w tym dziale co trzeba i może dlatego nikt mi nie udzielił odpowiedzi. Poszukuję tytułu pewnego filmu, a dokładniej dramatu jaki leciał już jakiś spory czas temu w TV. Film opowiada historię pewnej amerykańskiej rodziny, której "głowa" i...

więcej

We wtorek w TV Truman Show!!!Napewno warto obejrzec jedna z lepszych ról Jima Carrey'a. Ciekawe jek sie bedzie ogladało kolejny raz!!!