Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W ustawie o radiofonii i telewizji jest takie oto sformułowanie : "Za używanie odbiorników radiofonicznych oraz telewizyjnych pobiera się opłaty abonamentowe.")
Czy zatem komputer + karta tv to odbiornik telewizyjny (w tym radiofoniczny)? Ciekawe prawda?

No i po co te znaczki : zielone, żółte i czerwone? Przecież psują jakość filmu. Nieźle się ogląda nocne akcje typu wykol oko i taki strzał żółtym znakiem drogowym (lub czerwonym)...
Ja rozumiem, że kropelka krwi wymaga znaczka, ja rozumiem że jak ktoś głośniej krzyknie to wyskakuje znaczek czerwony, ale nie rozumiem...

więcej

Co pewien czas na kanale Europa Eurpa można obejrzeć filmy Kusturicy. Dziś np. "Czas Cyganów " , a wcześniej dość często powtarzany był film " Tata w podróźy służbowej ". Myślę, że warto poprzyglądać się propozycjom tego kanału, aby znaleźć perełki.

hmm co do telewizji...
to w niej niema nic ciekawego do oglądnia, ciągle te same filmy, które w sa te same w kazde świeta(jak gdyby innych nie było), tojest totalna parodi, a zwłaszcza telewizje komercyjne jak posat czy tvn, co one sobą wogule reprezentują, cześciej w ich programie zmieniają sie reklamy niż...

jesli tak to niech napisze jego imie i nazwisko oraz gdzie gra (film , serial) wazne bardzo. dzieki

no myślałem że ten film bedzie lepszy, choć nie żałuje tych 14 zeta wydanych na bilet, dość ciekawe efekty specjalne....\

no i czy takie sceny nie dają nam do myślenia co może sie wydażyć....

Ludzie zaradzmy piszmy e-maile do staci tv i prośmy o jakieś horrory !!!

wszystkie fajniejsze filmy sa na kodowanych kanalach do ktorych malo kto ma dostep. w sumie mimo tylu programow ktore mamy i tak nie ma czego obejzec...

ostatnio w telewizji leciał serial 5 odcinkowy pt: dziesiąte królestwo z serii fantasy który bardzo mi się spodobał i z miłą chęcią sobie obejrzłem.Szkoda tylko że nie ma go u nas na dvd.

Co o niej myslicie...Mi sie wydaje jedna z lepszych i najladniejszych aktorek...Poprostu Jest siupel!!!!!!!!