...ktory z poczatkiem maja br. zakonczyl swoje 10-cio letnie niepodzielne komediowe panowanie na antenie stacji NBC. Jesli ktos znalazlby w ramowkach innych programow telewizyjnych rownie godne polecenia seriale, to bardzo bym prosil o podzielenie sie tym z forumowiczami ze strony http://www.friends.forum.prv.pl/ ,...
Mam dużą prośbę do czytelników forum. Poszukuję od dłuższego czasu filmu Nawiedzony z Kate Beckinsale. 30 czerwca o godz. 20 bedzie on emitowany na kanale Ale Kino. Niestety nie mam dostępu do tego programu. Czy mógłby ktos nagrać mi go na kasetę video i przesłać? Oczywiście pokryję wszystkie koszty. Proszę o...
Dziś o 23.05 ( wcześniej oczywiście nie wypada...) na Dwójce można zobaczyć Dekalog Kieślowskiego. Polecam :)
Co myślicie o powtarzających się filmach które tylko zaśmiecają cały filmweb? np. Chen shi lie ren - jest bardzo wiele innych, ale nie pamiętam tytułów.
Pamiętacie zamach w Madrycie. W związku z żałobą narodową zamiast Scary Movie w najprawdopodobniej środę na Polsacie był film z K.B. który wcielił się w postać ok. 30 letniego chorego umysłowo mężczyzny a jedynym jego przyjacielem była ok.11 letnia dziewczynka która nie chce by jej przyjaciel został oddany do...
W ustawie o radiofonii i telewizji jest takie oto sformułowanie : "Za używanie odbiorników radiofonicznych oraz telewizyjnych pobiera się opłaty abonamentowe.")
Czy zatem komputer + karta tv to odbiornik telewizyjny (w tym radiofoniczny)? Ciekawe prawda?
No i po co te znaczki : zielone, żółte i czerwone? Przecież psują jakość filmu. Nieźle się ogląda nocne akcje typu wykol oko i taki strzał żółtym znakiem drogowym (lub czerwonym)...
Ja rozumiem, że kropelka krwi wymaga znaczka, ja rozumiem że jak ktoś głośniej krzyknie to wyskakuje znaczek czerwony, ale nie rozumiem...