Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam poszukuje serialu którego oglądałem w 2005 roku na tvp 1 lub tvp2 opowiadał on historie o grupie nastolatków obdarzonych super inteligencją przez żabe która coś wcisnęła na klawiaturze komputera

House był świetny, The Good Doctor też jest niczego sobie, a teraz szukam kolejnych na przyszłość. Raczej coś nowszego, ale starszymi też nie pogardzę. Co możecie polecić? Z góry dziękuję!

Szukam serialu albo filmu z magią / smokami / innymi rasami jak elfy czy cos w tym stylu / jakieś średniowiecze czy cos może być animacja z góry pozdrawiam i dziękuje za pomoc ☘️

Szukam nazwy komedi. Byle małżeństwo zostaje świadkami koronnymi?? zostaja ukryci w małym miasteczku które dowodzi jakis szeryf , kobieta była chyba jakaś agentka nieruchomości w filmie był też wątek z niedźwiedziem przed którym uciekali.

Witam

Szukam serialu gdzie główny bohater charakterem podobny jest do Gajewskiego z Gliny . Taki facet który robi swoją robotę bez pytania o sens czy walki o stanowiska . Facet z zasadami ( nie koniecznie w granicy litery prawa ) . Po prostu taki "glina który się nie skundlił " . Trochę romantyczny, a nawet...

Witam, poszukuje serialów o byłym wojskowym, który zakończył służbę i wykorzystuje swoje umiejętności wojskowe w życiu codziennym. Przykładem może być film "Strzelec".
Główny bohater ucieka przed policją i wykorzystuje swoje szkolenie by ich wykiwać. Jeszcze jednym przykładem może być serial "Pod kopułą", gdzie taką...

więcej

W ciągu ostatnich lat powstało ich dużo. Chyba już każdy zna najpopularniejsze:

-Dlaczego ja
-Trudne sprawy
-Ukryta prawda

Obejrzałam w przeszłości kilka odcinków każdego z tych paradokumentów z ludzkiej ciekawości i do śmiechu doprowadzały mnie kłótnie "aktorów", wzajemne przekrzykiwanie się oraz wieczne końcowe...

Poszukuje anime z dzieciństwa. Widziałem to anime jakieś 15 lat temu. Jedyne co pamiętam jak jakiś chłopak/mężczyzna wynosi dziewczynę/kobietę na swych plechach, a właśnie w plecach ma powbijane bełty strzał. Podchodzi pod bramę z bali, podnosi ją i wychodzą. Osadnicy tylko patrzą. Tyle pamiętam. Thanks from the...

Cześć jakiś czas zbieram się do oglądanie jakiegoś serialu ale nie mogę się zdecydować
Oglądałem już :
Breaking Bad
Gra o tron
The 100
Prison Break
Lost
Wikingowie
Fear the walking dead - nie do końca
The walking Dead - nie do końca
Homeland

Czy może ktoś polecić jakiś ciekawy podobny do tych który...

więcej

Coś na wzór Death Note"ale nie musi być to hentai czy anime-wystarczy sama animacja. Jakieś propozycje?