Oglądałem daaawno temu fajny serial którego akcja toczy się w równoległym świecie/wymiarze którym rządzi kobieta która może miotać prądem ze swojego ustrojstwa na sobie. W jednym z odcinków wchodzi ona do "naszego" wymiaru i się ładuje z akumulatora. Serial czysto przygodowy trochę sci-fi bardziej fantasy, leciał chyba...
więcej
Bajkę oglądałem na kasecie VHS około roku 2000. Jeśli chodzi o fabułę to pamiętam tylko 3 akcje:
- mecz bokserski
- jakiś dom w lesie zimą
- pożar pola
We wszystkich przypadkach wydaje mi się, że bohaterami były zwierzęta. Nie jestem do tego pewny czy to na pewno była bajka rosyjska i nie jestem w stanie...
witam.
Poszukuje programu telewizyjnego nie pamietam gdzie był transmitowany natomiast chodziło w nim o to aby gwiazdy uzywały starych sprzetów np z poprzedniego wieku
przykładowe odcinki to surfer który miał deske z przed 20-30 lat oraz detektyw który został pozbawiony wszystkich gadzetów ect. moze ktoś coś...
Cześć, założyłem tu konto, bo potrzebuje pomocy w identyfikacji bajki. Leciała ona w latach 2000, może trochę dalej. Generalnie chodziło o to, że to były opowieści o myszach. Te myszy był narysowane, nie było animacji, po prostu kamera przesuwała się po ekranie pokazując te myszy w różnych sytuacjach i pani lektor...
Witam :)
A więc mniej więcej pamiętam fabułę, ale umknął mi tytuł.
Fabuła skupia się na mężczyźnie który jest dyspozytorem, odbiera telefony na policji. Otrzymuje on telefon od kobiety, która rozmawia z nim udając że rozmawia ze swoją córką. Dyspozytor ustalił że została ona porwana przez męża, który zabił...
Oglądacie paradokumety na tvn polsacie typu Ukryta prawda czy nie .Jak dla mnie to szajs jedynie czasami Gliniarzy oglądam. ?
Niezawodni Filmwebowicze,
po raz kolejny zwracam się z prośbą o pomoc w odnalezieniu serialu. Tyle pamiętam:
- serial był emitowany na tvp1 o jakiejś nieludzko późnej godzinie
- obstawiam lata 90., ewentualnie początek XXI wieku
- jeden z odcinków traktował o świecie w przyszłości, gdzie ludzie podzieleni są na...