Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam pytanie odnośnie serialu.
W zarysie to na plaży pojawiają się w dużych ilościach coś jakby
rozbitkowie. Mówią że pochodzą z przyszłości i uciekli przed złymi
warunkami życia czy jakoś tak. Serial raczej nowy. Może ktoś, coś?

Seriale dla Niemców, Francuzów czy Turasów są dubbingowane czemu te robione dla polaków moją tylko lektora albo napisy?!

Na przykład nowy Star Trek
Tylko lektor i napisy :-(

Dawno temu leciał - chyba w piątki.
Świetny był, wtedy.
Może Ktoś pamięta?

Witam! Piszę tego posta na forum, aby poprosić o pomoc w odnalezieniu pewnego serialu dla młodzieży, który kiedyś oglądałem. Był on o genialnym nastolatku stworzonym przez kosmitów. Miał on przyjaciół i przyszywaną matkę. Pamiętam, że był on puszczany na Nickelodeon albo Cartoon Network(raczej bardziej stawiam na CN)....

więcej

Niestety zbyt wiele nie pamiętamy oprócz tego że matka (prawdopodobnie) nalewała do śniadania swojemu dziecku wybielacz. Niewiele później widnieje scena, w której wlewa go do kąpieli i robi dziecku lewatywe. Nie wiemy czy pomieszaly nam się filmy z mężem, ale mi się jeszcze wydaje, że to dziecko było upośledzone. Czy...

więcej

Witam szukam filmu coś w stylu Temm Wolf lub takiego o nastolatku który chodzi do szkoły i nie jest zbyt lubiany i do szkoły zapisuję sie dziewczyna i sie w sobie zakochują i później chłopak odkrywa w sobie moce cos podobnego do Tenn wolf właśnie tam tez bylo ze nie z byt lubiany chłopak ma jedynego przyjaciela...

więcej

Witam ,jak w temacie szukam serialu podajże sci-fi lub przygodowy, nie pamiętam tytułu za cholerę . Pamiętam jedynie jakieś urywki . Dzieciak nie wiem czy miał kumpli czy brata znajduje małego stworka coś ala mały dinozaur i kitra go w jakieś budzie przy domu a później zabiera go do domu ,ten stworek chyba był...

Zamierzam obejrzeć serial CSI i tak się zastanawiam która z serii CSI jest najlepsza, chodzi mi tu głównie o relacje i chemię między głównymi bohaterami, a może po prostu mam zacząć od najstarszej?

Witajcie,
pytanie za sto punktów, chodzi o seriale, które dostępne są na Netflixie (produkcjie oryginalne, ale nie tylko) i polecacie.

Z mojej strony:
Dom z papieru
Suburra
Grzesznica
Ascension
Dark
BoJack Horseman
Ozark
Atypowy
The End of the F***ing World

Chodzi mi o takie,które już nie są emitowane i zakończyły swoją działalność. Które lubiliśmy oglądać i macie do nich sentyment.
Jeśli chodzi o mnie to:

1."Miodowe lata" - Jako ulubiony serial komediowy.
2."Samo życie"- Gdzieś tak do 2005 roku,bo później zrobił się dla mnie nieciekawy.
3."Pensjonat pod różą" -Ciekawie...

więcej