Oglądaliście któryś z tych seriali? Ulubieni bohaterowie, wątki, sceny, teksty itp? Podejrzewam,że tych tytułów nie muszę nikomu przedstawiać, bo one są znane i popularne. Ja w dzieciństwie lubiłam oglądać od czasu oglądać Samo życie, Pensjonat pod różą i Lokatorów. Z kolei nie przepadałam za Plebanią, Złotopolskimi i...
więcejNiewiele pamiętam. Serial był o czterech żołnierzach każdy z innego kraju. W czołówce każdy był wymieniany z imienia a w tle była flaga kraju z którego pochodziła postać. Te kraje to na pewno Stany Niemcy Jemen i czwartego nie pamiętam. Jeden z bohaterów był czarnoskóry i jedna kobieta. Pamięta ktoś ten serial?
Szukam serialu w ktorym była lesbijka mieszkala ze swoim bratem i prowadzila sklep. Zaczęła spotykać się z dziennikarką która miała dziewczynę w więzieniu
Cześć wszystkim, chciałbym polecić wam obejrzenie animacji stworzonych przez Absalona Rządkowskiego. Łączą one konwencje serialu młodzieżowego, horroru, komedii oraz dark fantasy. MAGNA PHANTASIA to opowieść o miłości, której finał znajdzie miejsce... w apokalipsie. Z kolei Viria to baśń o zbuntowanej księżniczce,...
Drużyna a
MacGayver
Niustraszony
Melrose place
Świat wg Bundych
Magnum
2i pół
Przyjaciele
Miami vice
Nash Bridges
Columbo
Det Monk
Melrose place
40latek
To moja lista wasza jaka jest co byście dodali
Wszystko co pamiętam o tym serialu to:
- wystąpił tam facet, który był psychologiem/psychoterapeutą/psychiatrą i był muzułmaninem, biczował się, miał pełno blizn na plecach, facet ten miał wspomnienia o swojej matce, która się samookaleczała
- drugą postacią był chłopak, który przyjmował leki psychotropowe, chodził...
Poszukuję kreskówki z '90. Wiem że zły charakter był humanoidalnym jaszczurem mógł zmienić wygląd. Ogólnie było to puszczane w latach nadawania Ulissesa i pole position czyli ktoś kto zna te bajki mam nadzieję że ogarnie. Możliwie że coś moja wyobraźnia dopisała po latach, ale wydaje mi się że podróżowali między...