Witam szukam kreskówki która oglądałem majac ok 8lat byla to kolorowa kreskówka na vhs o przygodach czarownicy "Wendy" z tego co kojarze to miała ciemniejsze włosy szpiczasty kapelusz i fioletowy strój (prosze nie mylić z czarownica Wendy blondynką w czerwonym stroju z kapturem)
Mam problem z rozczytaniem w pierwszym odcinku zapisu w notesie Sir Reginald Hargreeves'a pod pozycją 7 i nie wiem co dokładnie jest tam napisane, w 10 minucie i 36 sekundzie. Pomoże ktoś? Tu link do screenshota https://zapodaj.net/8bc30f2df4749.png.html
Witam, szukam bajki z dzieciństwa która opowiadała o przygodach wojownika walczącego ze złem za pomocą czerwonej wstęgi. Było to chyba emitowane na tvp.
ja miałem 11-13 lat i mało pamiętam.
najpierw była kreskówka siostrzeńcy kaczora donalda.
po tym były filmy, mało wiem
1. był film o panu, który był nieśmiertelny. napromieniowany czymś chyba.
2. był film-serial na karaibach. jakiś pan na wyspie uwięziony i on musiał ratować ludzi by mógł wyspę opuścić.
3. były...
Witam. Mój rocznik to 94, pamiętam gdy byłem młody może z 10-12 lat (głowy nei dam że tyle) to widziałem kiedyś na TV na bodajże Fox Kids chyba bajke, która opowiadała o na pewno jednym głównym bohaterze (chociaż mogło ich być dwóch) - gdzie ten jeden był tak na prawdę wirtualną postacią, która poruszała się po wnętrzu...
więcejMoże ktoś wie jak nazywała się bajka lecąca blisko 10 lat temu w TV. Kojarzę, że jak się zaczynało to było dziecko, które latało po niebie a w rękach miało czerwone wstęgi. Wydaje mi się, że bajka miała coś wspólnego ze smokami. Przypominało to anime.
Ogladacie? Macie ulubionych bohaterów? Amber Moor? Dominic Payne? Hope Forester? Których nie lubicie? Które wątki oglądacie z wypiekami na twarzy? :)
Potrzebuje pomocy
Kiedyś oglądałam film w którym kobieta została zgwalcona na lotnisku i miała jakąś chorobę ze w czasie snu resetowała jej się pamięć i nagrywała na dyktafonie wspomnienia z każdego dnia i następnego dnia odsłuchiwała to co nagrała i rok od tego gwałtu okazało się ze jej mąż to nie jej mąż tylko...