Witam
Szukam serialu gdzie główny bohater charakterem podobny jest do Gajewskiego z Gliny . Taki facet który robi swoją robotę bez pytania o sens czy walki o stanowiska . Facet z zasadami ( nie koniecznie w granicy litery prawa ) . Po prostu taki "glina który się nie skundlił " . Trochę romantyczny, a nawet...
Witam, poszukuje serialów o byłym wojskowym, który zakończył służbę i wykorzystuje swoje umiejętności wojskowe w życiu codziennym. Przykładem może być film "Strzelec".
Główny bohater ucieka przed policją i wykorzystuje swoje szkolenie by ich wykiwać. Jeszcze jednym przykładem może być serial "Pod kopułą", gdzie taką...
W ciągu ostatnich lat powstało ich dużo. Chyba już każdy zna najpopularniejsze:
-Dlaczego ja
-Trudne sprawy
-Ukryta prawda
Obejrzałam w przeszłości kilka odcinków każdego z tych paradokumentów z ludzkiej ciekawości i do śmiechu doprowadzały mnie kłótnie "aktorów", wzajemne przekrzykiwanie się oraz wieczne końcowe...
Poszukuje anime z dzieciństwa. Widziałem to anime jakieś 15 lat temu. Jedyne co pamiętam jak jakiś chłopak/mężczyzna wynosi dziewczynę/kobietę na swych plechach, a właśnie w plecach ma powbijane bełty strzał. Podchodzi pod bramę z bali, podnosi ją i wychodzą. Osadnicy tylko patrzą. Tyle pamiętam. Thanks from the...
Cześć jakiś czas zbieram się do oglądanie jakiegoś serialu ale nie mogę się zdecydować
Oglądałem już :
Breaking Bad
Gra o tron
The 100
Prison Break
Lost
Wikingowie
Fear the walking dead - nie do końca
The walking Dead - nie do końca
Homeland
Czy może ktoś polecić jakiś ciekawy podobny do tych który...
Coś na wzór Death Note"ale nie musi być to hentai czy anime-wystarczy sama animacja. Jakieś propozycje?
Mam pytanie odnośnie serialu.
W zarysie to na plaży pojawiają się w dużych ilościach coś jakby
rozbitkowie. Mówią że pochodzą z przyszłości i uciekli przed złymi
warunkami życia czy jakoś tak. Serial raczej nowy. Może ktoś, coś?
Seriale dla Niemców, Francuzów czy Turasów są dubbingowane czemu te robione dla polaków moją tylko lektora albo napisy?!
Na przykład nowy Star Trek
Tylko lektor i napisy :-(
Witam! Piszę tego posta na forum, aby poprosić o pomoc w odnalezieniu pewnego serialu dla młodzieży, który kiedyś oglądałem. Był on o genialnym nastolatku stworzonym przez kosmitów. Miał on przyjaciół i przyszywaną matkę. Pamiętam, że był on puszczany na Nickelodeon albo Cartoon Network(raczej bardziej stawiam na CN)....
więcej