Witam, moje pytanie jest proste: dlaczego wczoraj ( 24 listopada) nie zostały wyemitowane nowe odcinki seriali (np. Supernatural, Dc Legends of Tomorrow) zgodnie z cotygodniowym harmonogramem?
Z góry dzięki za odpowiedzi :)
Witam
Poszukuję filmu. Był emitowany w tv4 parę lat temu.
Jest to komedia podchodząca pod parodię.
Pewnie reporter przebiera się za kobietę by dostać się do więzienia dla kobiet
aby napisać jak tam jest źle i jak naczelniczka traktuje dziewczyny.
(Oczywiście chłopa w przebraniu baby można od razu poznać,...
Witam, szukam nazwy serialu nie wiem za wiele.. ze zwiastuna pamiętam jedynie tyle, że chodziło o jakiś dom i jakieś historie z nim związane? horror najprawdopodobniej. W serialu grał młody znany aktor.. serial w miarę nowy. Wiem, że to nie łatwe zadanie.. ale podawajcie wszystko co wam przyjdzie na myśl może ktoś...
Witam, szukam filmu który oglądałem może z 3 lata temu Ale nazwa jego całkowicie wyleciała mi z głowy a także nie mogę sobie przypomnieć kto w nim grał, choć pamiętam kilka scen a mianowicie, grupa żołnierzy albo najemników dostała zadanie uratować małe dzieci w wieku 6-10 lat z rąk jakiegoś biznesmena zarazem złego...
więcej
Witam,
ostatnio w radiu słyszałem krótki opis serialu, teraz poszukuje tytułu. Fabuła dotyczy kobiety pracujące w korpo, wiodącej nudne życie. Poznaje ona jak to określili jakiegoś wyzwolonego hipstera i razem układają sobie listę swoich marzeń, które zaczynają pomału realizować. Porównywali go do filmu "Jestem na...
Każdy ma jakiś ulubiony typ lub coś za co lubi dany serial, u mnie w serialu musi być dobry klimat często jest to postapokaliptyczny ale nie tylko, ważne żeby był tajemniczy i magiczny :)
Pod kopułą (2013-2015) - bardzo dobrze oceniam, magia i klimat doskonały, małe miasteczko odcięte od życia przez...
Kiedyś (chyba już kilkanaście lat temu) oglądałam serial , był emitowany na tvp1, tvp2 lub Polsacie. Bardzo niewiele z niego pamiętam. Jedną z głównych postaci była kobieta, kojarzą mi się jakieś kamienne okręgi gdzie czasami zapalał się płomień, i scena jak ktoś topił się w jaskini. Cały serial miał może kilkanaście...
więcej