Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Każdy ma jakiś ulubiony typ lub coś za co lubi dany serial, u mnie w serialu musi być dobry klimat często jest to postapokaliptyczny ale nie tylko, ważne żeby był tajemniczy i magiczny :)

Pod kopułą (2013-2015) - bardzo dobrze oceniam, magia i klimat doskonały, małe miasteczko odcięte od życia przez...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Kiedyś (chyba już kilkanaście lat temu) oglądałam serial , był emitowany na tvp1, tvp2 lub Polsacie. Bardzo niewiele z niego pamiętam. Jedną z głównych postaci była kobieta, kojarzą mi się jakieś kamienne okręgi gdzie czasami zapalał się płomień, i scena jak ktoś topił się w jaskini. Cały serial miał może kilkanaście...

więcej

serialu o miłosci w którym będzie dużo emocji, wydarzeń i tp moze mi ktoś cos polecić?

Mam dość nietypowe pytanie. Czy nie wie ktoś gdzie mogę znaleźć tapetę na pulpit przedstawiającą ostatnią scenę z pierwszego sezonu Zagubionych. Chodzi mi konkretnie o moment kiedy bohaterowie zaglądają do bunkra. Znalazłem kilka takich obrazów, ale poszukuje czegoś w dużo lepszej rozdzielczości.
Chodzi o coś...

Ja najbardziej lubię reklamy maszynek do golenia Gillette stare lub polsilverów.

Który to odcinek w którym jest historia Joey'ego sublokatora, jak wybierał kogoś? Czy tam Chandler :)

PREMIERA W POLSCE 22.11.
CZY KTOŚ WIE, NA JAKIM KANALE?

Witam, poszukuje serialu Sci-Fi podobnego do StarGate i Farscape.
Do tej pory obejrzałem StarGate, Farscape, Babilon 5, Ziemia 2, Battlestar Galactica, Firefly, Siły pierwotne (Primeval).
Lubię jak nasza planeta jest pokazana w serialu jako zadupie wszechświata :D.
Piszcie propozycje.