Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam kawałka do którego tańczył Ian w klubie? ktoś, coś?

Witam :D
Kiedyś oglądałem Film, nie pamiętam o czym on był ani nic, jedyne co pamiętam że był wątek gdzie główny bohater założył się z kimś że zje w ciągu godziny 60 jajek :D
Jeśli komukolwiek to coś mówi to z góry dzięki za pomoc :)

Witam forumowiczow. Kolo 10 lat temu ogladalam serial, ktorego od dluzszego czasu nie moge znalezc. Pamietam ze telewizja przetlumaczyla tytul na 'Kosci', ale to nie ten z Emily Deschanel i nie ma go w bazie filmwebu. Serial nie byl krecony ani po polsku, ani po angielsku. Ze sluchu (wtedy uczennicy szkoly podstawowej...

więcej

Drodzy forumowicze pomóżcie proszę. Jakiś czas temu przypomniałem sobie o filmie z mojego dzieciństwa i niestety nie mogę go namierzyć. Pamiętam natomiast że bardzo mi się podobał i sprawiłoby mi to dużą radość wrócić do niego po latach. Treść mniej więcej taka (ostatni raz go oglądałem jakieś 20 lat temu także...

Dzialo sie mniej wiecej tak - dziewczyna, chyba czarnoskóra, spiewala w chorze koscielnym. Jej ojciec byl chyba pastorem. Jej matka zmarła i mieszkała tylko z nim. Kochała śpiewać i pewnego dnia zauważył ją ktoś z jakiejś grupy muzycznej (bardziej musicalowej) podróżującej po kraju. Ojciec zabronił jej pojechać ale ona...

więcej

użytkownik usunięty

Cześć :D
Zna ktoś moze serial "Tajemny krąg"?
Był on puszczany w 2011-12 roku, ale powstał tylko 1 sezon ze względu na małą oglądalność, to amerykański serial w którym grała np: Phoebe Tonkin. Chciałem zapytać czy zna ktoś jakiś podobny serial do tego ? Bo mega sie wciągnąłem, ale niestety juz kończę oglądać i...

Hej, jestem ciekawa jakie polecilibyście mi seriale? Sama obejrzałam:
Plotkarę,
TVD,
The oryginals- co prawda nie skończone bo jakoś mi nie podchodzi,
Pll,
Faking it,
Jane the virgin- od 2 sezonu przestałam oglądać, bo okazał się porażką,
Nastoletnia Maria Stuart,
Under the dome,
dr. House.

Chcę zacząć...

W Daredevil główna postać najpierw dostaje kostium, później lepszy, później dostaje pałkę specjalną z paroma funkcjami. Mało tego, ale już rozumiecie jakich seriali szukam. Chcę by bohater co kilka odcinków dostawał coś nowego od kogoś, coś ułatwiającego walkę, ucieczkę, cokolwiek.

Główny bohater jest nastolatkiem który wychodzi chyba z poprawczaka(trafił tam za zabójstwo rodziców chyba!!), wraca do rodzinnego miasta i w pierwszym dniu w szkole ktoś ginie podejrzenia padają na niego,

Wszelkie wiadomości o tvn i polsacie,wklejamy tutaj,wszelkie dyskusje omawiamy tutaj,wszelkie wątpliwości omawiamy tutaj, ITD. ...

Proszę o kulturę wypowiedzi.

ZAPRASZAM :-)