Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wszelkie wiadomości o tvn i polsacie,wklejamy tutaj,wszelkie dyskusje omawiamy tutaj,wszelkie wątpliwości omawiamy tutaj, ITD. ...

Proszę o kulturę wypowiedzi.

ZAPRASZAM :-)

Pamiętam z dzieciństwa leciał na canal+ chłopak o niezwykłych zdolnościach potrafił bardzo szybko biegać i latać pamiętam scenę chyba jak otwierał drzwi z domu i nagle trafia go jakiś piorun czy coś i przez to miał taką moc .

Czy istnieją jeszcze jakieś polskie kreskówki oprócz tych z czasów Reksia, Bolka i Lolka z wyj. Włatcy Móch, Blok Ekipa itp? Czemu produkuje się u nas tak mało animacji?

użytkownik usunięty

Jak się nazywa serial, którego głównym bohaterem był były agent FBI, CIA lub jakiejś innej agencji, który przechodzi na emeryturę i okazuje się że jego sąsiadem jest jego były największy wróg. Parę razy główny bohater próbuje go zabić, lecz mu się to nie udaje, gdyż jego wróg jest chyba nieśmiertelny.

Kończę właśnie nadrabiać The Walking Dead i zastanawiam się, jaki kolejny serial zacząć oglądać.
Stąd moje pytanie - co najpierw? Oba wyglądają interesująco i prawdopodobnie przypadną mi do
gustu. Niby Banshee jest krótsze, ale do Synów ciągnie mnie już od dawna.

Jakie kojarzycie seriale z kimś tak ciekawym jak postać Wilsona Fisk z serialu Daredevil? Gruby, wpływowy facet, potrafi być opanowany, spokojny, ma ciekawy głos, a gdy wybucha, staje się bardzo agresywny. Ma wielkie możliwości.
Czy są inne seriale z kimś takim jak Kingpin? Czyli z kimś niepozornie wyglądającym,...

Serial opowiadał o grupce znajomych , którzy połączyli siły i utworzyli zespół muzyczny. Serial był w klimacie Ameryki Łacińskiej. Początek opowiadał o tym że pewnej bogatej dziewczynie (w czasie gdy wyszła na imprezę) zamordowano rodzinę , przeżyła ona i służąca i wiedli życie a biedniejszej częsci miasta. Serial był...

więcej

Muzyka w tym serialu szczególnie w tych starszych odcinkach jest genialna. Wie ktoś gdzie znaleźć pełny soundtrack? Czy wgl jest to realne?

Witam, tak na bazie nowej zapowiedzi Voltrona wzięło mnie na wspominania i przypomniał mi się taki stary serial animowany który leciał kiedyś na TV4, będzie jakieś 15 lat do tyłu mniej więcej. Serial opowiadał przynajmniej na początku o dwóch tak jakby "robotach", wrogach, którzy wylądowali na bezludnej planecie....

szukam polskich seriali lub filmow o mafii lub jakis gangsterach lub morderstwach, oprocz ponizszych i najlepiej w podobnym klimacie, pomozcie prosze(ps. moge byc rowniez dokumenty):
alfabet mafii
odwroceni
krew z krwi
997
pitbul
oficer
glina