Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Orientuję się ktoś ile docelowo ,,The 100" ma mieć sezonów?

Witam poszukuje SERIALI w tematyce parabiblijnej np. Constatntine lub Damien albo postapokaliptycznej np. TWD, Jerycho.
Z góry dziękuję:)

To jest to czego mi tu ogromnie brakuje, pod opisami poszczególnych seriali. Czy serial jest proceduralem czy nie, a może półproceduralem ;) Wprost nie znoszę seriali na styl Agenci NCIS, a coraz częściej się na takie nacinam, gdyż opis nie daje mi takiej informacji.
Czy w związku z tym polecicie mi coś ciekawego co...

więcej

coś w stylu chłopaki z baraków z głupim poczuciem humoru jakiegos prze kozaka chce ludziska

Witam, szukam serialu z dzieciństwa. W serialu grupa dzieci lub jakieś dziecko czytając księgę w bibliotece przenosiło się do innego świata w którym żyły potwory i czarownice. Podejrzewam ze toczyła się tam walka dobra ze złem. W tamtym świecie występował np. mechaniczny smok w którym podróżowali. Ktoś pomoże? ;)

Szukam bajek z dzieciństwa, była to seria i część (o ile nie wszystkie) odcinków kończyła się słowami - "ale to już zupełnie inna historia". Ktoś przypomni? :) bo nie wyjdzie mi to z głowy :P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam! Od dłuższego czasu szukam filmu, który obejrzałem jak byłem dużo młodszy na
kanale TCM - program startował zaraz po zdjęciu Cartoon Network wieczorową porą.

Sam film to była prawdopodobnie komedia opowiadająca o dwóch kumplach, którzy
(chyba) zostali eksmitowanie z domu i nie mieli gdzie się podziać....

Witam. Czy ktoś z forumowiczów zna jakiś serial który dzieje się w latach 50. lub 60.
Chodzi mi o coś w stylu "Mad Men" lub "11.22.63"
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Może być też cos o końcu świata jak hiszpański serial Statek lub Ostatni okręt