Serial opowiadał o grupce znajomych , którzy połączyli siły i utworzyli zespół muzyczny. Serial był w klimacie Ameryki Łacińskiej. Początek opowiadał o tym że pewnej bogatej dziewczynie (w czasie gdy wyszła na imprezę) zamordowano rodzinę , przeżyła ona i służąca i wiedli życie a biedniejszej częsci miasta. Serial był...
więcejMuzyka w tym serialu szczególnie w tych starszych odcinkach jest genialna. Wie ktoś gdzie znaleźć pełny soundtrack? Czy wgl jest to realne?
Witam, tak na bazie nowej zapowiedzi Voltrona wzięło mnie na wspominania i przypomniał mi się taki stary serial animowany który leciał kiedyś na TV4, będzie jakieś 15 lat do tyłu mniej więcej. Serial opowiadał przynajmniej na początku o dwóch tak jakby "robotach", wrogach, którzy wylądowali na bezludnej planecie....
szukam polskich seriali lub filmow o mafii lub jakis gangsterach lub morderstwach, oprocz ponizszych i najlepiej w podobnym klimacie, pomozcie prosze(ps. moge byc rowniez dokumenty):
alfabet mafii
odwroceni
krew z krwi
997
pitbul
oficer
glina
poda mi ktoś linka do strony gdzie mogę obejrzeć 2 sezon Wrogie niebo bo do tej pory oglądałem na zalukaj tv ale coś się zepsuło i nie chce mi się włączyć odcinek
Jestem w klasie maturalnej i sposobu zapracowania szukam dobrego serialu, którego odcinek trwa około 20 min. Może być komediowy czy dramatyczny.
Żeby ułatwić, wcześniej oglądałem: Ally McBeal, American Horror Story, Glee, Seks w wielkim mieście, Braci i Siostry, Dr Housa
Obecnie kończę świetne Rockefeller Plaza 30
witam poszukuję jakiegoś serialu do obejrzenia. Lubię kryminały i humor jak np w detektywie Monku czy NSIC i NCIS Los Angeles, lubię też o wyjątkowych osobach jak dr.House czy Zaklinacz dusz, z komediowych podobały mi się też Gotowe na wszystko i Skazany na śmierć... Chodzi mi o coś lekkiego i przyjemnego. Możecie...
więcej
Hejka, szukam jakiegoś ciekawego serialu kryminalnego :p Nie ważne czy już zakończony, czy wciąż trwający :)
Byłoby też fajnie gdyby był to serialik amerykański/angielski. Ale jeśli znacie jakieś dobre nieanglojęzyczne to nie pogardzę :D