poda mi ktoś linka do strony gdzie mogę obejrzeć 2 sezon Wrogie niebo bo do tej pory oglądałem na zalukaj tv ale coś się zepsuło i nie chce mi się włączyć odcinek
Jestem w klasie maturalnej i sposobu zapracowania szukam dobrego serialu, którego odcinek trwa około 20 min. Może być komediowy czy dramatyczny.
Żeby ułatwić, wcześniej oglądałem: Ally McBeal, American Horror Story, Glee, Seks w wielkim mieście, Braci i Siostry, Dr Housa
Obecnie kończę świetne Rockefeller Plaza 30
witam poszukuję jakiegoś serialu do obejrzenia. Lubię kryminały i humor jak np w detektywie Monku czy NSIC i NCIS Los Angeles, lubię też o wyjątkowych osobach jak dr.House czy Zaklinacz dusz, z komediowych podobały mi się też Gotowe na wszystko i Skazany na śmierć... Chodzi mi o coś lekkiego i przyjemnego. Możecie...
więcej
Hejka, szukam jakiegoś ciekawego serialu kryminalnego :p Nie ważne czy już zakończony, czy wciąż trwający :)
Byłoby też fajnie gdyby był to serialik amerykański/angielski. Ale jeśli znacie jakieś dobre nieanglojęzyczne to nie pogardzę :D
Wie ktos moze co to za piosenka gdy sa napisy końcowe w "wiem co kupuję"? Nie jest ona w każdym odcinku z serii "wiem co jem" ale jest na przyklad w odcinku jakos "w czym piec zeby nam sie upieklo"
Jak wyżej. Był to serial lub podzielony na części film. Oglądałem go na początku lat 90-tych, w godzinach wieczornych, pamiętam, że "zachodził" na dobranockę, dlatego emisja mogła mieć miejsce na "dwójce", najpewniej w niedzielę. Bardzo niesztampowy, ni to horror, ni to fantasy, ni to kostiumowy, najtrafniejsza...
Od pewnego czasu cały czas mam wizję kilkunastoletniego siebie oglądającego bajkę, w której jakieś dziewczyny (możliwe, że czarodziejki) walczą z kobietą zjadającą różnokolorowe piguły, po których zamienia się w konkretny pojazd, aby uprzykrzać życie głównych bohaterek. Na przykład po metamorfozie zostaje motorem i...
Witam, poszukuję teleturnieju, który był emitowany mniej więcej w latach 2000-2005, wieczorem, nie pamiętam na jakim kanale.
Pamiętam, że przeciwko sobie walczyły dwie dosyć LICZNE drużyny, jedna miała kolor niebieski, a druga czerwony, stali za takimi (stolikami?), nie pamiętam więcej szczegółów, szukałam tego dosyć...