hej szukam serialu fantasty, coś w stylu Pamiętników wampirów, the originals, dawno dawno temu, shadowhunters, tajemniczy krąg, z góry dziękuje za odpowiedz
Witam,
szukam wciągającego serialu.
Obejrzałem:
-Gra o tron
-Falling skies
-Hannibal
-Walking dead
-Pamiętniki wampirów
-The originals
-Grimm
-Supernatural
-Pretty little liars
-Teen Wolf
-Arrow
-Flash
-Better call Saul
-Breaking bad
-American Horror Story
-Faking it
-Gotham
-Homeland
-Wayward...
Witam, szukam nazwy starej bajki, pamiętam tyle, że tam był bananomobil, który latał i chyba w soundtracku znajdowała się piosenka "Scatman". Będę wdzięczny za pomoc.
Hej
Może powiem jakie serie lubie: holmes, got, vikings, death note, limitless, white collar, code geass, mr.robot. Jak można zauważyć wszystkie mają wspólny mianownik. Każdy z tych seriali, amime ma inteligetna postac .Nie lubie jak na poczatku jest powiedzianeze ktos jest madry i zawsze w magiczny sposób rozwiazuje...
Twórca Akiry Katsuhiro Otomo będąc w Paryżu powiedział że rozważa serial telewizyjny .
news : http://geektyrant.com/news/akira-is-being-considered-for-a-new-tv-series-adaptai on
Jeżeli bierze się za to Katsuhiro Otomo, to jestem jak najbardziej na TAK !
Ale Hollywood niech się lepiej, trzyma od Akiry z daleka...
Cześć! Krąży za mną ostatnio scena z jakiegoś serialu (zdaje się, że kryminalnego).
W pewnym odcinku wątkiem pobocznym była filiżanka, która się stłukła. Cała ekipa bohatera (w ścisłej tajemnicy jeden przed drugim) kupili mu nowe filiżanki. Kiedy okazało się, że wszyscy to zrobili, to kazali mu wybierać nie mówiąc...
Witam
Poszukuję serialu (takie mam wrażenie iż to był serial), prawdopodobnie polski. Nadawany w na początku lat 2000-2001 może i wcześniej. Pamiętam z niego niestety tylko jedną scenę. Było w niej chyba 3 chłopców (wszyscy byli na jakimś statku, przypominającym parostatek), było też łóżko, a na niej leżała ich...
Szukam serialu o ludziach z niezwykłymi mocami, ale nie jakiś płytkich naparzanek w stylu marvela, tylko porządnej fabuły, której nie jest tylko problemem odcinka, tylko gdzie wszystkie odcinki się ze sobą łączą jak w Herosach (a właściwie 1 sezonie, bo potem było słabo).
Chodzi o długie kilkusezonowe seriale, a nie...
Poszukuje seriali, w których jednym z głównych wątków jest medycyna
Oglądałam: House, Chirurgów, Saving Hope, the Night shift, MASH, ER, Hoży doktorzy i szukam dalej.
Najlepiej żeby był to aktualny serial tj. Z ostatnich kilku
Szukam telenoweli (prawdopodobnie) brazylijskiej z czasów 2000+ rok. Leciała na TVP/TVN.
Pamiętam tylko jedną scenę.
Mężczyzna poruszający się na wózku, słysząc, że ktoś bije kobietę na pierwszym piętrze schodzi z wózka i próbuje dostać się po schodach na górę, modląc się w między czasie. Wtedy też pada na niego...