Szukam filmu a nie pamiętam tytułu. Proszę o pomoc.
Treść filmu opowiada o parze nastolatków. Poznali się na domówce, kiedy on przed domem ćwiczył mowę miłośną dla przyjaciółki, w której jest zakochany bez wzajemności. Ona ma starszego chłopaka lekko idiotycznego. Po krótkiej rozmowie następuje nalot policyjny na...
Witam, jakiś czas temu oglądałem fragment filmu gdzie wydaje mi się, że heros miał zadanie z jakimś innym bodajże herosem który powoli jelenia/ centaura na którym siedział chłopak. Wiem, że informacji jest mało ale mam nadzieję, że ktoś oglądał ten film i wie co to za fragment :-)
Szukam tytułów seriali z dzieciństwa:
1. WOT i inne kanały regionalne. Lata 90. Soboty od 15.10 było pasmo bajek dla dzieci i był
tam serial nieanimowany (postacie były kukiełkami). Był tam statek kosmiczny. W każdym
odcinku pokazywali jego mostek (który był w stylu Star Treka). W czołówce była piosenka
kończąca...
Jak wyżej. Oczywiście nie tylko supernaturalne (mogą być też zwykłe. Chodzi mi o to, że dana osoba może robić wszystko lepiej niż inni lub coś w tym stylu). Może coś o wampirach, wilkołakach. Lepszy słuch, wzrok, siła, rozum itd. :) Polecajcie wszystko XD
Chodzi mi bardziej o nowe sezony seriali
Ja najbardziej czekam na:
Zakazane Imperium - 5 sezon
Gra o Tron - 5 sezon
Detektyw - 2 sezon
Na Zadupiu Natury - 3 sezon
The Walking Dead - 5 sezon
Fargo - 2 sezon (jeśli będzie)
Hannibal - 3 sezon
A Wy?
Szukam filmu i jednego serialu i filmu, mam nadzieję, że w końcu to znajdę! ;)
Ok, a więc jeśli chodzi o serial oglądałam go w dzieciństwie, w latach 90`, pamiętam, że był czasem o niewyjaśnionych zjawiskach (można powiedzieć, że coś w stylu archiwum x) Pamiętam tak tylko młodego chłopaka, który miał normalne usta,...
Mało co pamiętam, ale może ktoś skojarzy. Był on emitowany na TVP 1 lub 2 w godzinach wieczornych we wtorki lub czwartki. Z tego co pamiętam to zanim był emitowany to TVP puszczało Zagubionych i dopiero gdy sezon zagubionych się skończył to był właśnie emitowany ten serial.
Z serialu pamiętam tylko tyle, że akcja...
Cześć, mam pytanie kiedy może być w telewizji cała seria Transformers ? Pytam bo chciałabym obejżeć ją jeszcze raz w telewizji - szczególnie 4. Za odpowiedzi z góry dziękuje ;)