szukam serialu z lat 90 bodajże produkcja USA o chłopaku, który latał trzymając w rękach spraye, które mu to umożliwiały. nazywał się Andrew. kojarzycie coś może?
Witam, własnie kończę serial "Gotowe na wszystko", podoba mi się niezmiernie, więc chcę znaleźć coś na jego zastąpienie,aby się wieczorem trochę rozluźnić, nie typowy serial komediowy, bardziej jakaś mieszanka stylu, może dramat z nutą komedii, albo kryminał, ogólnie coś co się lekko ogląda, jest teraz tak dużo fajnych...
więcej
Witam
Ostatnio nie mam już czego oglądać. Obejrzałem:
-South Park
-Californication
-Rodzina Soprano
-Zakazane imperium
-Better call Saul
-Breaking Bad
Lubie chamski humor, jak w SP i Californication, nie lubię sci-fi, lubię klimaty gangsterskie, klimaty lat 20-40, 80 i 90.
Kolega polecił Skins i...
Samochód w barierkach, ginie młoda kobieta przy porodzie, pewien mężczyzna pomaga kobiecie która go oskarżyła o przyczynienie się do smierci męża. Starszy pan w szpitalu po wypisaniu aktu zgonu ożył. Pojawia się też kobieta z dziewczynką bez mieszkania, pastor, złodziej pieniedzy (przyniósł je pastorowi), były wojskowy...
więcejPamietam, ze w tej bajce zly zwierzatka,ktore mieszkaly w choince I byla tam sroka, ktora piekla ciasto, skleila sie cala tym ciastem I wpadla do jakiegos domu. Byly tam tez dwie myszy. Ktos pomoze?
Przypomniał mi się pewien program dla dzieci w stylu "Kulfon i Monika", ale wydaje mi się, że pochodzi z nieco późniejszego okresu (co najmniej 1999-2002). Niewiele z niego pamiętam, ale na pewno występowali tam ludzie i pacynki. Mógł być też zegar. Jedynym pewnym elementem jest pluszowy kot (pacynka) w kolorze...