Samochód w barierkach, ginie młoda kobieta przy porodzie, pewien mężczyzna pomaga kobiecie która go oskarżyła o przyczynienie się do smierci męża. Starszy pan w szpitalu po wypisaniu aktu zgonu ożył. Pojawia się też kobieta z dziewczynką bez mieszkania, pastor, złodziej pieniedzy (przyniósł je pastorowi), były wojskowy...
więcejPamietam, ze w tej bajce zly zwierzatka,ktore mieszkaly w choince I byla tam sroka, ktora piekla ciasto, skleila sie cala tym ciastem I wpadla do jakiegos domu. Byly tam tez dwie myszy. Ktos pomoze?
Przypomniał mi się pewien program dla dzieci w stylu "Kulfon i Monika", ale wydaje mi się, że pochodzi z nieco późniejszego okresu (co najmniej 1999-2002). Niewiele z niego pamiętam, ale na pewno występowali tam ludzie i pacynki. Mógł być też zegar. Jedynym pewnym elementem jest pluszowy kot (pacynka) w kolorze...
Czy jest jakies fachowe okreslenie rodzaju seriali?
Chodzi mi o podzial miedzy serialami gdzie fabula ciagnie sie przez sezon (calosc serialu) jak np. Lost a serialami ktorych fabula skupia sie na pojedynczych odcinkach jak np. dr House gdzie co odcinek mamy nowa historie nowych bohaterow noy watek do rozwiazania...
Oglądałam go kilkanaście lat temu, więc niedużo pamiętam. Główną bohaterką serialu była dziewczyna( chyba blondynka) która miała w oku znak szatana czyli trzy szóstki które były z sobą połączone. Niestety tylko tyle pamiętam.
Poszukuję tytułu niemieckiego filmu. Wiem tylko tyle, że jego tytuł został podany we wczorajszym odcinku "Jeden z dziesięciu", ale brzmiał dla mnie dość obco i nie zrozumiałem. Motywem muzycznym w tym filmie jest znana hiszpańska piosenka (której tytułu niestety też nie pamiętam). Słychać tam męskie głosy, które...
Cześć wam, zwracam się do was z prośbą o odnalezienie polskiego serialu familijnego. Wydaje mi się że miał max 12 odcinków.
Opowiada on o dziecku które z dnia na dzień dostało dziwnej mocy, m.in telekinezy.
Moc tego dziecka pochodzi z dziwnego niebieskiego kamienia który został znaleziony w jaskini przez tatę tego...