Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam szukam bajki co mialem ja kiedys na vhs a mianowicie chodzi o bajke w ktorej byl taki błazen bodajże w czerwonym stroju i byli tam rycerze ten blazen wszedl na drzewo i uwolnił ptaszki z klatek mial on szpiczasta brode pamietam i gwizdal w raz z tymi ptaszkami na koncu bajki byla taka piosenka TO KONIEC OPOWIESCI...

więcej

Szukam "starej" bajki rysunkowej w której wykorzystany był podkład muzyczny
"Mah Nà Mah Nà"
Piero Umiliani
Nic więcej nie pamiętam, proszę pomóżcie :)

hej, interesuja mnie filmy i seriale z watkiem milosci dwoch kobiet.

Bajke ogladalem w dziecinstwie wiec pamietam ja tylko odrobine.
W bajce wystepowaly potwory jakby polaczenie dinozaurow lub zwierzat z samochodami (przypominalo mi to troche transformersy choc nie pamietam czy te postacie mogly sie zmieniac) Jeden z pojazdow mial ogon zakonczony kula ktora mogl niszczyc rozne rzeczy...

więcej

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Moja to reklama Plusa (brawo ty)

Witam poszukuję takiego serialu jak w temacie, pamiętam że jakieś 8-9 lat temu leciał w telewizji coś koło 23

Pamiętam, że w TV z jakieś 10 lat temu (chyba na TVN) leciał serial animowany o bardzo dziwnej tematyce.
Niewiele z niego pamiętam (raczej nie był dla dzieci), pamiętam jednak jeden odcinek w którym wycieczka szkolna pojechała do jakiejś fabryki soku z winogron i na koniec jeden z uczniów napluł do głównego zbiornika...

więcej

tak jak podałem wyżej poszukuję dobrego serialu kryminalnego z bardzo dobrym klimatem. Najlepiej coś w stylu "Twin Peaks". Jak ktoś mi znajdzie lepszy serial od Twin Peaks stawiam piwo !
P.S Tylko nie "True Detective"

Szukam tego miniserialu na anglojęzycznych stronach już od jakiegoś czasu, niestety bezskutecznie.
Pomyślałem, że napiszę tutaj, bo oglądałem go w polskiej telewizji, więc może ktoś też go oglądał i zapamiętał tytuł.

Był to miniserial opowiadający o mafii bądź gansterach, wydaje mi się, że osadzony gdzieś pomiędzy...

więcej