Witam forumowiczów!
Oglądałem niedawno bajki łotewskie które charakteryzują się mocno schizową lub porąbaną fabułą i zacząłem się zastanawiać, czy i my mamy takowe bajki? Coś jakby narkotyczne sny, niepokojące obrazy, psychodeliczne, bajki absurdalne, z podtekstami lub po prostu bardzo dziwne. Podaję tutaj link do...
Drodzy kinomaniacy.Szukam serialu,który dawno temu oglądałem.mianowicie pewien chłopiec lat 10, uznany za zaginionego, wraca po wielu latach do rodzinnego domu hako dziesieciolatek.nie pamietam szczegolow.pomóżcie
Obejrzałem przed chwilą pierwszy epizod. Czy kolejne odcinki:
1.Trzymają podobny poziom?
2.Nabierają tempa?
3.Są coraz gorsze?
Nie wiem czy marnować czas. Pozdrawiam.
Z racji, że ten serial jest jednym z moich ulubionych, jestem ciekawy jak wygląda sytuacja z piątym sezonem, który podobno ma powstać po latach. Wiadomo coś na ten temat więcej niż to, że będzie? Jakiś termin?
witam szukam bajki co mialem ja kiedys na vhs a mianowicie chodzi o bajke w ktorej byl taki błazen bodajże w czerwonym stroju i byli tam rycerze ten blazen wszedl na drzewo i uwolnił ptaszki z klatek mial on szpiczasta brode pamietam i gwizdal w raz z tymi ptaszkami na koncu bajki byla taka piosenka TO KONIEC OPOWIESCI...
więcej
Szukam "starej" bajki rysunkowej w której wykorzystany był podkład muzyczny
"Mah Nà Mah Nà"
Piero Umiliani
Nic więcej nie pamiętam, proszę pomóżcie :)
Bajke ogladalem w dziecinstwie wiec pamietam ja tylko odrobine.
W bajce wystepowaly potwory jakby polaczenie dinozaurow lub zwierzat z samochodami (przypominalo mi to troche transformersy choc nie pamietam czy te postacie mogly sie zmieniac) Jeden z pojazdow mial ogon zakonczony kula ktora mogl niszczyc rozne rzeczy...