Poszukuję dwóch odcinków CSI: NY, które oglądałem jakiś czas temu a nie pamiętam numerów tych odcinków. W jednym z tych odcinków znaleziono kości młodego mężczyzny. Zrekonstruowali mu twarz, okazało się, że zaginął i został zamordowany bodajże 16 lat wcześniej. Drugi odcinek był o zaginięciu małego chłopca. Z tego co...
więcejSzukam serialu który oglądałam 3-5 lat temu. Chodził na TVP1 albo TVP2. To byla historia ze jak wejdziesz do jakiegos pokoju i pomyslisz gdzie chcesz isc to sie tam pojawisz. I tam byl facet i jego corka weszla do takiego pokoju i niewiadomo gdzie sie "teleportowala" i ten ojciec ja szuka. Przez caly serial...
Chciałbym was poprosić o - waszym zdaniem - obowiązkowe pozycje w formie seriali, zakładam, że wielu nie oglądałem, bo niewiele oglądałem. Tytuły, które obejrzałem:
- Prison Break
- Breaking Bad
- Californication
- Mr Robot
- Dr House
- Simpsonowie
- The Walking Dead
No i w sumie to by było na tyle. Zapraszam...
Ogladałam bądź ogladam:
The Walking Dead
Z Nation
The 100
Pod kopułą
Wrogie niebo
Statek
W domu zombie
Siberia
Zoo
Persons Unknown
Jerycho
Ostatni okręt
Fear the Walking Dead
Ocaleni
Zaczeam tez oglądać Lost i Revolution ale jakoś mi nie podeszly.
Witam forumowiczów!
Oglądałem niedawno bajki łotewskie które charakteryzują się mocno schizową lub porąbaną fabułą i zacząłem się zastanawiać, czy i my mamy takowe bajki? Coś jakby narkotyczne sny, niepokojące obrazy, psychodeliczne, bajki absurdalne, z podtekstami lub po prostu bardzo dziwne. Podaję tutaj link do...
Drodzy kinomaniacy.Szukam serialu,który dawno temu oglądałem.mianowicie pewien chłopiec lat 10, uznany za zaginionego, wraca po wielu latach do rodzinnego domu hako dziesieciolatek.nie pamietam szczegolow.pomóżcie
Obejrzałem przed chwilą pierwszy epizod. Czy kolejne odcinki:
1.Trzymają podobny poziom?
2.Nabierają tempa?
3.Są coraz gorsze?
Nie wiem czy marnować czas. Pozdrawiam.