Witam poszukuję takiego serialu jak w temacie, pamiętam że jakieś 8-9 lat temu leciał w telewizji coś koło 23
Pamiętam, że w TV z jakieś 10 lat temu (chyba na TVN) leciał serial animowany o bardzo dziwnej tematyce.
Niewiele z niego pamiętam (raczej nie był dla dzieci), pamiętam jednak jeden odcinek w którym wycieczka szkolna pojechała do jakiejś fabryki soku z winogron i na koniec jeden z uczniów napluł do głównego zbiornika...
tak jak podałem wyżej poszukuję dobrego serialu kryminalnego z bardzo dobrym klimatem. Najlepiej coś w stylu "Twin Peaks". Jak ktoś mi znajdzie lepszy serial od Twin Peaks stawiam piwo !
P.S Tylko nie "True Detective"
Szukam tego miniserialu na anglojęzycznych stronach już od jakiegoś czasu, niestety bezskutecznie.
Pomyślałem, że napiszę tutaj, bo oglądałem go w polskiej telewizji, więc może ktoś też go oglądał i zapamiętał tytuł.
Był to miniserial opowiadający o mafii bądź gansterach, wydaje mi się, że osadzony gdzieś pomiędzy...
Np. w Smallville bohater udaje zwykłego człowieka, ukrywa swoje moce. Szukam innych seriali, w których ktoś udaje kogoś. Może to być dowolny serial, nawet w 100% realistyczny, wtedy ktoś będzie udawał kogoś bogatego, albo z chorobą raka, albo kogoś z FBI, albo kogoś bez pracy, albo kogoś śmiałego, odważnego,...
Podajcie proszę dobre seriale, w których bohater stopniowo się zmienia np. w pierwszym odcinku bohater jest zwykłym, nic nieznaczącym człowiekiem, a np. w drugim sezonie jest gangsterem, zmienia się jego charakter, osobowość, ale jeszcze wydaje się być dobrym człowiekiem mimo nowego zawodu, a w np. trzecim sezonie ten...
więcej
Seriale zazwyczaj są takie - mamy dobrą postać, bohatera, który zabija tylko bandytów, a ja chcę czegoś ciekawszego, chcę by główny bohater lub ich grupa był, byli złymi ludźmi, by zabijali innych bandytów i czasami też dobrych ludzi, albo dość często.
Gdybym chciał serial o bandycie, który zabija tylko bandytów to...
Witam.
Czy ktos pamięta taki program "Nie do wiary" - nie mylić go z tvnowskim programem o zjawiskach niewyjasnionych autorstwa M. Trojanowskiego. Nie pamietam gdzie to leciało, całkiem możliwe, że na jakiejść niestnijącej już telewizji w rodzaju Nasza TV czy Wizja TV. Był to zagraniczny program i polegał na tym, że...