Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Np. w Smallville bohater udaje zwykłego człowieka, ukrywa swoje moce. Szukam innych seriali, w których ktoś udaje kogoś. Może to być dowolny serial, nawet w 100% realistyczny, wtedy ktoś będzie udawał kogoś bogatego, albo z chorobą raka, albo kogoś z FBI, albo kogoś bez pracy, albo kogoś śmiałego, odważnego,...

Podajcie proszę dobre seriale, w których bohater stopniowo się zmienia np. w pierwszym odcinku bohater jest zwykłym, nic nieznaczącym człowiekiem, a np. w drugim sezonie jest gangsterem, zmienia się jego charakter, osobowość, ale jeszcze wydaje się być dobrym człowiekiem mimo nowego zawodu, a w np. trzecim sezonie ten...

więcej

Seriale zazwyczaj są takie - mamy dobrą postać, bohatera, który zabija tylko bandytów, a ja chcę czegoś ciekawszego, chcę by główny bohater lub ich grupa był, byli złymi ludźmi, by zabijali innych bandytów i czasami też dobrych ludzi, albo dość często.

Gdybym chciał serial o bandycie, który zabija tylko bandytów to...

więcej

Witam.

Czy ktos pamięta taki program "Nie do wiary" - nie mylić go z tvnowskim programem o zjawiskach niewyjasnionych autorstwa M. Trojanowskiego. Nie pamietam gdzie to leciało, całkiem możliwe, że na jakiejść niestnijącej już telewizji w rodzaju Nasza TV czy Wizja TV. Był to zagraniczny program i polegał na tym, że...

więcej

Kurna kto poratuje, nie pamiętam tytułu odcinku i nie wiem jak odszukać. Chodzi o ten w którym na początku Hitchcock rozmawia z koniem. Ktoś pamięta który to odcinek albo jaki tytuł ?

Pamiętam z dzieciństwa, że był taki serial, chętnie bym sprawdził o czym to było i ponownie obejrzał. Akcja toczyła się na dzikim zachodzie, ale fabuły nie pamiętam. Tylko tyle, że głównym bohaterem był starszy faciu, siwy, z brodą i był związany z jakąś młodą dziewczyną, dziwiłem się, że jeszcze go chciała, a on...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam, proszę o pomoc w znalezieniu czegoś do oglądania...
Szukam jakiegoś animowanego serialu w stylu, na przykład, Dragons: Riders of Berk albo Legenda Aanga/Korry. Nie jestem w stanie znaleźć nic z konkretną fabułą, z ładnym stylem graficznym i bez... bez jakiś "dziwnych cyrków" jak w większości nowych bajek (jak...

więcej

Szukam serialu horror lub science fiction emitowanego późno w nocy na TVP w latach chyba 90-ych. Każdy odcinek był o czym innym. Ramówka (Początek serialu) była trochę psychologiczna, koleś mówił coś o przekroczeniu granicy a w tle np były drzwi, oko itp. Juz pół dnia staram sobie przypomnieć co to za film. Proszę o...

więcej