Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam serialu horror lub science fiction emitowanego późno w nocy na TVP w latach chyba 90-ych. Każdy odcinek był o czym innym. Ramówka (Początek serialu) była trochę psychologiczna, koleś mówił coś o przekroczeniu granicy a w tle np były drzwi, oko itp. Juz pół dnia staram sobie przypomnieć co to za film. Proszę o...

więcej

Szukam serialu nie wiem kiedy dokładnie leciał i na jakim kanale ale ok 15 lat temu.
Serial o rodzeństwie brat i siostra (ona jeździ na wózku inwalidzkim bo w dzieciństwie miała wypadek chyba spadła z drzewa ale nie wiem dokładnie) którzy szukają swojego ojca (wynalazcy) który wynalazł maszynę umożliwiającą podróże w...

więcej

Dziewczyna miała pierscionek i jak wymawiala życzenie to obkrecała go na palcu. oglądałam to jak bylam mala i nie moge tego nigdzie znaleźć

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam.
W połowie lat 80' leciał w TVP serial bodajże australijski około 8-10 odcinków.
Byłem dzieckiem i nie pamiętam treści, tylko urywki i wiem że mi się podobał.
Coś o ufo lub kamieniu z kosmosu, który miał wielką moc. Główna bihaterka miała koło 10 - 12 lat. Czy może ktoś kojarzy co to za serial?

anime, nadawany był ponad 10 lat temu na którejś polskiej stacji (może TVN ale głowy nie dam) główną bohaterką była nieśmiała dziewczyna mieszkająca z rodzicami i młodszym bratem (chyba w Japonii), chodziła bodajże do szkoły średniej i kochała się w jednym przystojniaku, który niespecjalnie zwracał na nią uwagę, był...

więcej

użytkownik usunięty

Poszukuję serialu który opowiada o ludziach których porwało Ufo i oni wrócili na ziemię za pomocą niebieskiej kuli która eksplodowała nad jakimś jeziorem i wtedy pojawili się ci ludzie, pamiętam że mieli nadprzyrodzone umiejętności ten serial leciał kiedyś na TVP 1 wie ktoś jaki tytuł ma ten serial ?

Na stronie głównej seriali mam błąd w trzech serialach, Arrow i Flash odcinek 8 miał premierę 30 Listopada i 2 Grudnia a nie 23 25 listopada, seriale miały przerwę a na filmwebie nie jest ona uwzględniona i teraz wychodzi na to że mam zaległe odcinki. Kolejena rzecz "Gotham", ma mieć teraz 3 miesięczną przerwe a na...

Poszukuję serialu dokumentalnego, którego odcinki opowiadały między innymi o:
- budowie Titanica
- projekcie Pałacu Rad
- genezie powieści "Dr Jekyll i Mr Hyde" a konkretnie podziałach społecznych i archtekturze Edynburga czasów powieści