Witam. Szukam seriali na podobieństwo:
- X-files
- Nocny patrol(2 sezon)
- Więzy krwi
- Supernatural
- Czynnik Psi
zna ktoś tego typu seriale?? Proszę o wpisywanie tytułów :)
Pozdrawiam serdecznie.
Witam. Szukam jakiegoś dobrego serialu. Obecnie biorę pod uwagę Sześć stóp pod ziemią,
Zakazane Imperium, Dr House i Deadwood ale nie mam pojęcia który z nich wybrać. Jeżeli ktoś może coś dorzucić do tego grona to jestem otwarty na propozycje. Na moim profilu możecie zobaczyć jakie seriale najbardziej lubię ale to że...
Oglądałam przepiękny film.. Żołnierz w czapce pilota na białym koniu jedzie do dziewczyny..ona biegnie do niego w niebieskiej sukience w kwiaty. (to było zakończenie i litery ) Dziewczyna miała kręcone włosy do ramion.Przypomina mi się tez szpital , i ranni żołnierze.. Na pewno był to film wojenny. Oglądałam go chyba...
więcejr,ladna dzioewczyna i inni,kazdy mial swoj samochod,bral tez udzial facet z psem ktory zawsze przegrywal bo chcial wygrac podstepem
Opowiadała o zwierzętach pływających statkiem(chyba to były misie). Zwracały się do siebie: bosmanie, kapitanie itp. W każdym odcinku, gdy wracali z rejsu mama robiła im naleśniki.
Nie pamiętam kiedy to emitowali, ale chyba ok. 2002 roku.
Cześć, ok. 13-14 lat temu na TVP1 emitowany był serial, w którym głównym bohaterem był młody blondyn, miał koło 12 lat. Serial ten opowiadał o dwóch kosmitach, przybyszach z innej planety. Jeden z nich (tego bardziej pamiętam) miał długie czarne włosy, przeciwsłoneczne okulary i był przerażający. Mieszkał w czarnym,...
więcejPoszukuje film o dziewczynie, która weszła do maszyny i przerobiła się na chłopaka idealnego. Przy tym pojawiła się jej "kopia", żyjąca normalnie, która zakochuje się w swojej męskiej wersji. Film trudno inaczej opisać, jest dość stary oglądany kiedyś w telewizji. Jeśli ktoś coś kojarzy to proszę o pomoc :)