Oglądałam przepiękny film.. Żołnierz w czapce pilota na białym koniu jedzie do dziewczyny..ona biegnie do niego w niebieskiej sukience w kwiaty. (to było zakończenie i litery ) Dziewczyna miała kręcone włosy do ramion.Przypomina mi się tez szpital , i ranni żołnierze.. Na pewno był to film wojenny. Oglądałam go chyba...
więcejr,ladna dzioewczyna i inni,kazdy mial swoj samochod,bral tez udzial facet z psem ktory zawsze przegrywal bo chcial wygrac podstepem
Opowiadała o zwierzętach pływających statkiem(chyba to były misie). Zwracały się do siebie: bosmanie, kapitanie itp. W każdym odcinku, gdy wracali z rejsu mama robiła im naleśniki.
Nie pamiętam kiedy to emitowali, ale chyba ok. 2002 roku.
Cześć, ok. 13-14 lat temu na TVP1 emitowany był serial, w którym głównym bohaterem był młody blondyn, miał koło 12 lat. Serial ten opowiadał o dwóch kosmitach, przybyszach z innej planety. Jeden z nich (tego bardziej pamiętam) miał długie czarne włosy, przeciwsłoneczne okulary i był przerażający. Mieszkał w czarnym,...
więcejPoszukuje film o dziewczynie, która weszła do maszyny i przerobiła się na chłopaka idealnego. Przy tym pojawiła się jej "kopia", żyjąca normalnie, która zakochuje się w swojej męskiej wersji. Film trudno inaczej opisać, jest dość stary oglądany kiedyś w telewizji. Jeśli ktoś coś kojarzy to proszę o pomoc :)
Witam, szukam bajki z Dzieciństwa, pamiętam tylko jakiegoś małego chłopca z niebieską chustką/wstążką, a jak ją wymachiwał to unosił się w powietrzu. Była to chyba chińska, ponieważ były też te orientalne długie smoki. Możliwe że nazwa zaczynała się na "Młody", albo "Mały". Kiedyś chyba leciała na TVP1.