Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Oglądałam przepiękny film.. Żołnierz w czapce pilota na białym koniu jedzie do dziewczyny..ona biegnie do niego w niebieskiej sukience w kwiaty. (to było zakończenie i litery ) Dziewczyna miała kręcone włosy do ramion.Przypomina mi się tez szpital , i ranni żołnierze.. Na pewno był to film wojenny. Oglądałam go chyba...

więcej

r,ladna dzioewczyna i inni,kazdy mial swoj samochod,bral tez udzial facet z psem ktory zawsze przegrywal bo chcial wygrac podstepem

Opowiadała o zwierzętach pływających statkiem(chyba to były misie). Zwracały się do siebie: bosmanie, kapitanie itp. W każdym odcinku, gdy wracali z rejsu mama robiła im naleśniki.
Nie pamiętam kiedy to emitowali, ale chyba ok. 2002 roku.

Cześć, ok. 13-14 lat temu na TVP1 emitowany był serial, w którym głównym bohaterem był młody blondyn, miał koło 12 lat. Serial ten opowiadał o dwóch kosmitach, przybyszach z innej planety. Jeden z nich (tego bardziej pamiętam) miał długie czarne włosy, przeciwsłoneczne okulary i był przerażający. Mieszkał w czarnym,...

więcej

Kogoś zdrowo kopnęło.

Poszukuje film o dziewczynie, która weszła do maszyny i przerobiła się na chłopaka idealnego. Przy tym pojawiła się jej "kopia", żyjąca normalnie, która zakochuje się w swojej męskiej wersji. Film trudno inaczej opisać, jest dość stary oglądany kiedyś w telewizji. Jeśli ktoś coś kojarzy to proszę o pomoc :)

Najlepiej jakieś mniej znane, z których coś można wynieść.

Witam, szukam bajki z Dzieciństwa, pamiętam tylko jakiegoś małego chłopca z niebieską chustką/wstążką, a jak ją wymachiwał to unosił się w powietrzu. Była to chyba chińska, ponieważ były też te orientalne długie smoki. Możliwe że nazwa zaczynała się na "Młody", albo "Mały". Kiedyś chyba leciała na TVP1.

Witam
Podajcie prosze jakies seriale przydatne do nauki angola. chodzi o to by aktorzy mowi wyraźnie i dosc prostą angielszczyzną.
Zalezy mi rowniez by byly to krotkie odcinki (20 do 30 minut) czyli najlepiej sitcomy.
z góry wielkie dzieki