Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Sezon 4 odcinek 8 jak się nazywa aktor co zagrał młodego Monka on też grał w serialu komediowym na RTL 7 gdzie cofnol się w czasie i był znów dzieckiem a ojciec był dentysta tytułu niepamietam a właśnie też szukam dzięki z góry za pomoc

Witam
Szukam filmu który oglądałem w dzieciństwie na VHS. Napisze to co pamiętam, może ktoś zna tytuł, z góry dziękuję. A więc, zaczyna się w więzieniu i jeden więzień ratuje życie drugiemu, te uratowany wychodzi na wolność po jakimś czasie ten który uratował życie także ale nie ma nic, pomaga mu ten uratowany, daje...

więcej

Skończyłam właśnie oglądać świetny serial - 'Banshee' - i mam nadzieję, że ktoś poleci mi serial lub film o podobnej tematyce, trzymający w napięciu, z ilością mordobicia na poziomie co najmniej średnim i tajemnicą względnie intrygą.
Liczę na was ;-)

Właśnie oglądam odcinki PM na ipla co takiego zrobil radek , ze oszukal wszystkich ?
cos oklamal co do kasy ?

Siema. Poszukuje serialu lub filmu w stylu Grupy Wschód, generalnie coś o ekoterrorystach, jakies propozycje ??

Jak wyżej, coś w stylu The last man on earth, czy Galavant. Z góry dzięki za wszystkie propozycje!

Koleżanka szuka filmu-dokumentu.
Oto co pamięta: Zastanawiam sie jak znalezc pewien film. Otóż ogladalam kiedys, jeszcze na platformie telewizji N , na kanale n film, cos w rodzaju film-dokument. Dwu odcinkowy ale długi. Film był oparty na faktach. Seryjny morderca - gwałciciel, ktory gwałcił i zabijał prostytutki,...

więcej

1. Kiedy Nickoloedeon pojawił się na kanale Fantastic w 1999r. pokazywał takie krótkie filmiki między swoimi serialami o takim facecie, który ciągle miał pecha. Pamiętam, że miał pieniążek do budki telefonicznej by zadzwonić, ale stali tam też jacyś inni ludzie i chyba musiał im go dać (?).

2. Pamięta ktoś...

szukam tytułu w ktorej kobieta prezentuje interesujce miejsca na swiecie pod katem erotyki. widzialem jeden odcinek ktory prezentowal bodaj toronto. w polskiej tv raczej nigdziez to nie lecialo ale moze ktos cos kojarrzy?

Witam.
Jak w temacie szukam pewnego serialu, którego zwiastun widziałem jakiś czas temu. W całym zwiastunie widać było tylko jakąś polane, a lewa i prawa strona były zalesione. W całym zwiastunie słychać było tylko wystrzały z karabinu, a zobaczyć można były błyski wystrzałów z jednej strony. O ile dobrze pamiętam to...

więcej