Szukam serialu o życiu młodych ludzi w wieku studenckim (20-26 lat), opowiadający o problemach ludzi w tym wieku (czyli nie małżeństwa czy kryzysy wieku średniego).
Chodzi o coś jak w różowych latach 70., gdzie pokazali młodych ludzi, którzy muszą się zmagać z kolejnymi problemami, które były w miarę realne jak na...
chodzi o serial o androidach, będących jak ludzie.
chodzi mi o serial kompletny (czyli już zakończony), który skupia się na wątku androidów, nie takie gdzie android jest tylko jedną z postaci, a serial toczy się wokół czegoś innego (jak w andromedzie)
Eve no jikan już widziałem.
Sezon 4 odcinek 8 jak się nazywa aktor co zagrał młodego Monka on też grał w serialu komediowym na RTL 7 gdzie cofnol się w czasie i był znów dzieckiem a ojciec był dentysta tytułu niepamietam a właśnie też szukam dzięki z góry za pomoc
Witam
Szukam filmu który oglądałem w dzieciństwie na VHS. Napisze to co pamiętam, może ktoś zna tytuł, z góry dziękuję. A więc, zaczyna się w więzieniu i jeden więzień ratuje życie drugiemu, te uratowany wychodzi na wolność po jakimś czasie ten który uratował życie także ale nie ma nic, pomaga mu ten uratowany, daje...
Skończyłam właśnie oglądać świetny serial - 'Banshee' - i mam nadzieję, że ktoś poleci mi serial lub film o podobnej tematyce, trzymający w napięciu, z ilością mordobicia na poziomie co najmniej średnim i tajemnicą względnie intrygą.
Liczę na was ;-)
Właśnie oglądam odcinki PM na ipla co takiego zrobil radek , ze oszukal wszystkich ?
cos oklamal co do kasy ?
Siema. Poszukuje serialu lub filmu w stylu Grupy Wschód, generalnie coś o ekoterrorystach, jakies propozycje ??
Koleżanka szuka filmu-dokumentu.
Oto co pamięta: Zastanawiam sie jak znalezc pewien film. Otóż ogladalam kiedys, jeszcze na platformie telewizji N , na kanale n film, cos w rodzaju film-dokument. Dwu odcinkowy ale długi. Film był oparty na faktach. Seryjny morderca - gwałciciel, ktory gwałcił i zabijał prostytutki,...