Hej pod koniec lat 90-tych lun ma poczatku 2000 lecial serial sci-fi chyba na polsacie, rzecz dziala sie w przyszlosci, latajace samochody. Glowny bohater byl chyba policjantem, w serialu tym tez byli obcy ktrozy wspolpracowali z policja, mieli 3 oko, dzeiki ktoremu czytali w myslach ludziom. Czy ktos kojarzy ten...
WitaM! Od jakiegoś czasu bardzo fascynuję się tematyką szeroko pojętych zjawisk paranormalnych. Interesuje mnie praktycznie wszystko, od UFO/USO i duchy przez OOBE do kryptozologii. W sieci przeczytałem już sporo artykułów dotyczących ich ale nie wiedzieć czemu rzadko oglądam telewizyjne produkcje na ten temat. Dlatego...
więcejJak w tamecie. :) Widziałam już Dwóch i pół, Scrubs, Weeds i How I met your mother. Nie interesuje mnie Ekipa ani Big Bang Theory. ;) Dzięki za wszelkie propozycje! :D
Oglądałam przepiękny film.. Żołnierz w czapce pilota na białym koniu jedzie do dziewczyny..ona biegnie do niego w niebieskiej sukience w kwiaty. (to było zakończenie i litery ) Dziewczyna miała kręcone włosy do ramion.Przypomina mi się tez szpital , i ranni żołnierze.. Na pewno był to film wojenny....
Witam. Tak jak w temacie. Serial miał opening w którym był ukazany człowiek Witruwiański http://c.wrzuta.pl/wi8310/7d6dbd57002bc82f4ff3e9f4 . Program był o jakimś grubym człowieku, który został zepchnięty na tory w metrze pod jadący pojazd. Przetrwał jego mózg, który to został przeniesiony do innego (wysportowanego)...
więcej
gdy byłem dzieciakiem (czyli z 20 lat temu...) w tv oglądałem pewien serial, z którego pamiętam tylko pewien motyw:
było 2 facetów, z czego jeden z nich był uciekinierem z piekła - gdy tylko pojawił się gdzieś na zewnątrz, ścigały go diabełki/demony i próbowały zaciągnąć z powrotem do piekła.
wyglądały one podobnie...
Witam! Pamiętam, że ok. 4-5 lat temu PRAWDOPODOBNIE na Comedy Central leciała reklama zapowiadająca nowy serial, o tym, że rodzice pewnego młodego człowieka podpisują cyrograf z diabłem na duszę owego syna - chyba chodziło o spłatę długów czy coś w ten deseń. Jednak nie pamiętam tytułu, a wujek google pomaga mi tak, że...
więcejCzy jest taki film o tematyce gwałtu, tzn rozpoczyna się od zgwałcenia kobiety przez nieznajomego/ zamaskowanego typa następnie przez cały film trwa intensywne śledztwo i na końcu zostaje złapany, chodzi mi o sam proces śledztwa bardziej. Czy są takie filmy jeśli tak to podajcie tytuły