Szukam francuskiego serialu dla dzieci / mlodziezy z lat 90-tych, ktorego glownymi bohaterami byl pies rasy basset hound i mloda opiekunka. Akcja toczyla sie w domu, w ktorym ta opiekunka pracowala, o ile pamietam mieszkal tam samotny ojciec z dziecmi (?). Pies zawsze komentowal wszystko, ale nikt go nie slyszal oprocz...
więcejWitam.Szukam serialu sf z 1 połowy lat 90tych.Był emitowany na TVP lub Polsacie.Akcja toczyła się w 2ch światach i w jakiejś grze.Był tam chłopak który leżał w śpiączce,a jego umysł był właśnie w tej grze.Był tam jakiś kartel,tajemnicze,niewidzialne ogrodzenie i człowiek którego szukali,o imieniu jakimś...
Polecicie jakieś dobre anime w klimatach przygodowych?
Te które sie doczekały sławy jak naruto czy dragonball oraz te które kiedyś dawno temu leciały na tvn7/pro7 już widziałam.
Czy jest jakiś serial o miłości:
-gdzie jest pokazane życie bohaterów
-gdzie nie wpycha się sztucznie miliona nieszczęść na bohaterów (jak w większości miernot typu klany czy barwy szczęścia, gdzie bohaterowie zaliczaja po miliony nieszczęśliwych miłości, wypadków samochodowych, rozwodów i innych nieszczęść, których...
Poszukuję starej reklamy z Indianinem. Jest nim stary wódz indiański w ogromnym pióropuszu na głowie, który gada z jakimś facetem ze współczesnych czasów. Indianin był tylko jeden i na pewno miał ogromny pióropusz. Wydaje mi się też, że normalnie stał. Nie jest to reklama batonu Mars, tylko reklama jakiegoś spożywczego...
więcej
żądzy władzy, pieniędzy, ekonomiczne i polityczne.
Nie typowo kryminalne w stylu CSI, bardziej w stylu Suits, House of Cards czy w stylu filmu Wall Street. Ew. podajcie nazwy tytułów filmów w tej tematyce. Z góry dziękuję bardzo
Cześć! Poszukuję 'serialu' (nie jestem pewny czy można tak to nazwać) który kiedyś leciał na HBO. Była trójka facetów, bodajże w jakimś studiu nagraniowym. Jeden z nich był otyły, drugi wysoki a trzeci łysy. Ten łysy często opowiadał historie a tamci się z niego śmiali. Historie Łysego pokazywano jako animacje. Ktoś...
więcej