Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Takiego, który skupia się na postaciach

1.Musi być kompletny, czyli taki gdzie wszystkie sezony tworzą razem fabułę, a nie są zbiorem przypadków.
2. Musi być zakończony, nie urwany w trakcie kręcenia, czy z zakończeniem zrobionym na kolanie, które nic nie wyjaśnia.
3. Musi być postać kobieca, która jest jedną z...

więcej

Ktoś się może orientuje czy to już koniec serialu czy bedą nowe odcinki?

The walking dead i Zagubieni ? : )

Nie odwrotnie. Po prostu uwielbiam sceny,gdy dziwią się na widok np. telewizora.(I to właśnie głównie dla takich scen szukam)
Może być też, że bohater przez dłuższy czas(100 lat + ) był zamrożony(w czasie lub normalnie),uśpiony tudzież zapieczętowany.

Widziałam/czytałam:

Goście,goście(to chyba najlepszy...

Witam. Szukam odcinka w którym Dr House będąc w barze juz wstawiony podchodzi do barmana a ten odmawia mu nalania kolejnego drinka. Pozniej wywiazuje sie kłótnia/burzliwa wymiana zdań w której House mówi barmanowi ze handluje on "niechęcią do świata"....czy coś w tym stylu.
Gdyby ktoś pamiętał z jakiego te sezonu i...

więcej

Czesc, serial (a moze film) emitowano we wczesnych latach 90, pamietam bardzo, bardzo niewiele. Na 90% to serial polski, kojarze taka scene, w ktorej dwie "bandy" dzieciakow (11-15 lat) walczą ze sobą w lesie (coś jak "ustawka"), kojarzę równiez jakąś blond dziewczynę (z warkoczykami??), ktora potem płacze.

Nie wiem...

więcej

W tym serialu/programie były takie 2 drużyny(czerwona i żółta),które rywalizowały ze sobą w różnych zadaniach na świeżym powietrzu (i też nie mieszkali normalnie,tylko w szałasach/namiotach/domkach na drzewie)
Leciał on chyba po serialu Magiczne drzewo.
Członkami tych drużyn były dzieci, i każda miała dorosłego...

Witam.
Przypomniała mi się ostatnio - niestety tylko po części :p - pewna bajka emitowana w latach +/- 2000-2005. Za chiny nie powiem na jakim kanale ;/

Co do fabuły.. to o ile się nie mylę wszystko działo się pod wodą i głównemu bohaterowi - lub bohaterce.. tak, to chyba była bohaterka :) - zależało na...