witam, może ktoś kojarzy serial animowany, gdzie chodziło o jakąś wojnę ludzi i rasy skrzydlatych istot? w sumie niewiele pamiętam, serial widzialam jak bylam mala- czyli ze 25 lat temu. jest to wiec stara produkcja i niepolska. kojarzę, że jedna z postaci miała na imię Leila czy jakos podobnie.
Witam. Czy ktoś zna stronę na której mógłbym obejrzeć ten horror (American Horror Story) ? Chodzi mi o pierwszy sezon :) z góry dzięki za pomoc :)
Oglądałam kiedyś chyba na polsacie bajkę animę. Pamietam dwie bohaterki - jedną nastolatkę i jedną mała dziewczynkę-robota (która wyglądała jak normalna dziewczynka). Ktoś przyniósł aparat, który na zdjęciu pokazywał jak będzie się wygądało za parę lat i dziewczynka robot wyglądała tak samo i zamieniła się z tą...
Szukałem dość długo w Google i na Filmwebie ale nie mogę nic znaleźć. Czy ktoś kojarzy serial z połowy lub końcówki lat 90 o fabule: Były agent przechodzi na emeryturę i jego odwieczny wróg gdy się o tym dowiaduje, kupuje dom obok niego i w każdym odcinku toczą wojnę. Wróg zawsze ginie (1 odcinek - 1 śmierć)....
Ogląda ktoś z Was "Survivor" i {"The Amazing Raze" na CBS? Czy "Fear Factor" albo Eco Challenge".
h t t p s : / / w w w. y o u t u b e . c o m / watch?v=zkMrX0ov2eI
h t t p s : / / w w w . y o u t u b e .c o m / watch?v=qhDEJkhFScA
Witam. Słuchajcie mama opowiadała mi o jakimś serialu ale nie była w stanie podać mi tytułu a trochę mnie zaciekawił.
podam wam co wiem na jego temat:
- grupa osób bierze ( chyba ) odział w teleturnieju ląduje w lesie i maja przetrwać
- podobno mogą w każdej chwili odejść ale osoba która tak zrobi musi zabrać...
Hej pod koniec lat 90-tych lun ma poczatku 2000 lecial serial sci-fi chyba na polsacie, rzecz dziala sie w przyszlosci, latajace samochody. Glowny bohater byl chyba policjantem, w serialu tym tez byli obcy ktrozy wspolpracowali z policja, mieli 3 oko, dzeiki ktoremu czytali w myslach ludziom. Czy ktos kojarzy ten...
WitaM! Od jakiegoś czasu bardzo fascynuję się tematyką szeroko pojętych zjawisk paranormalnych. Interesuje mnie praktycznie wszystko, od UFO/USO i duchy przez OOBE do kryptozologii. W sieci przeczytałem już sporo artykułów dotyczących ich ale nie wiedzieć czemu rzadko oglądam telewizyjne produkcje na ten temat. Dlatego...
więcej