Witam
Szukam serialu podobnego do power rangers z tym że:
głowny bohater był jakąś mrówką z dużymi czerownymi oczami, miał do dyspozycji albo motor (chyba imię motoru to rębacz bądź rembacz) oraz samochód....
W sumie więcej nie pamiętam.
Być może był to jakiś odcinek power rangers, ale dokładnie nie wiem.
serialu kryminalnego, ktory byl emitowany przez tvp1 okolo 2004 roku, jesli dobrze pamietam. Opowiadal o grupie policjantów, którzy rozwiazywali sprawy sprzed kilkudziesieciu lat. Przewodzil im siwy gosc, z takim charakterystycznym duzym nosem.
Czy ktoś pamięta o czym był ten program? W telewizji w roku 1996. Czy to były filmy o tematyce morskiej czy jakiś teleturniej? Gdzie by można znaleźć jakiś odcinek do obejrzenia? Czołówkę na youtube już widziałam. Chodzi mi o cały program, nie tylko wstępną piosenkę. Dziękuję z góry.
Witam
Szukam czegoś pokroju "The Closer " "Profilage","Castle" . Czyli jakiegoś kryminału ale takiego który nie byłby przesadnie mroczny i "ciężki " .
Pozdrawiam
Oglądałem:
Wikingowie
Gra o tron
Spartacus
Chlopaki z barakow
pitbull
krew z krwi
detektyw
dr house
american horror story
Szukam czegoś czego jeszcze nie widziałem a jest na prawde kozacki
Witam możecie mi podać najbardziej zwariowane odcinki seriali paradokumentalnych typu chodziłem z dziewczyną okazała się chłopakiem itd.
czegoś luźnego jak np. "Good wife", nie procedural, w GW podobało mi się, że są różnorodne wątki: zarówno prawnicze, jak i polityczne zagrywki, PRowe, ale też o życiu bohaterów, miłosne etc.; chodzi mi o to, żeby nie był przytłaczający jak np. "Breaking bad", który bardzo wciąga, ale na wieczór po pracy jest ciężki ;p
zukam jakiegoś amerykańskiego sitcomu, opowiadającego o życiu młodych ludzi (tak jak Różowe lata 70, Przyjaciele, jak poznałem waszą matkę)
-z dobrym humorem, który nie oscyluje tylko wokół seksualnych aluzji
-z dobrze poprowadzoną fabułą, gdzie widać jakiś rozwój postaci
-gdzie są też poruszane jakieś problemy...