Co myślicie o takiej zmianie! Ja czuję, że zapowiada się kolejny kanał, który z perły zamienia się na kupę gnoju. TCM to była jedyną taką telewizją, dzięki której mogliśmy oglądać wielkie klasyki kina, jak 2001: Odyseja kosmiczna, Lśnienie, Ben-Hur, Brudny Harry, Mad Max i wiele innych! A co dostaniemy w zamian!?...
Jest jakieś wzruszające anime takie jak Clannad czy Kanon.
Chodzi o wzruszające anime o miłości, wywołujące masę łez.
I tak Air widziałem, Little busters też.
Witam.
Poszukuję dokumentów albo takich reportaży, właściwie to nie wiem...
Koleś próbuje przez 24 godziny żyć w więzieniu, albo jako bezdomny, albo jako niewidomy... Różne takie odcinki...
Czy wie ktoś jak nazywa się ta seria?
Z góry bardzo dziękuję,
Pozdrawiam.
Witam, szukam tytułu najprawdopodobniej serialu o dwóch siostrach, blondynce i rudej, które
przyjechały wraz z rodzicami do Indii. jedna została porwana jak bujała się na huśtawce, miała być
poświęcona jakiemuś bóstwu. Serial z lat 90 tych. Dzięki za podpowiedz.
Poszukuję serialu, który kiedyś oglądałam i prawdopodobnie był o Piotrusiu Panie. Wendy i jej bracia mieszkali na drzewie (na dole drzewa była taka specjalna wajcha, która otwierała tajemne przejście w drzewie do kryjówki) ukrywając się przed piratami i z tego co pamiętam w jednym z odcinków było coś, że chcieli...
Do obejrzenia oprócz seriali detektywistycznych.
Ostatnio co oglądałem:
1.The 100 10/10
2.Pitbulla 10/10
3.Wataha 8/10
4.Gra o tron 10/10
5.The Walking dead 10/10
6. Jeździec bez głowy 10/10
7.Służby Specjalne 8/10
8.
Witam, czy jest ktoś w stanie podać mi chronologię wszystkich książek o Hannibalu ?
Przeczesałem trochę Googla, ale nie mogłem znaleść prawidłowej chronologii.
W empiku znalazłem książki o takich tytułach:
- Czerwony Smok
- Milczenie Owiec
- Hannibal - po drugiej stronie maski
- Hannibal.Początek
-...
Celuje w klimatyczne mniej znane seriale, które zaskoczą mnie scenariuszem i niebanalną grą aktorską.
Dramaty, thrillery, znacznie mniej kryminały, odrzucam komedie i wszelki plastik dla imbecyli.
Nie interesuje mnie też żaden rodzaj Sci-Fi i im mniej bez sensownych, nieprzemyślanych morderstw bez przyczyny tym...