Cześć :) Czy wiecie jak nazywał się program przyrodniczy dla dzieci. Gdzie mówiło tam dziecko-
chłopczyk. Zaczynał się tym, że dzieciak trzymał lupę i mówiło ,,ale duzie oko)- chyba na modliszkę.
Nie pamietacie moze programu, gdzie rywalizowały ze sobą 2 (albo wiecej, nie pamietam dokladnie) drużyn. Składały sie one z rodzica i dziecka. Zwycięska para brala udzial w finale. Emisja odbywala się w weekend około południa na tvp 2 chyba. Prowadząca była Elżbieta Zającówna. Zna ktos nazwe?
Wydaje mi się, że był on emitowany na początku poprzedniej dekady (2000-2005?), bodajże na fox kids. Serial w stylu power rangers, jednak występowała ma jedynie trójka przyjaciół, najbardziej utkwiła mi w głowie dosyć niska nastolatka z długimi ciemny blond włosami, jeździli na rowerach do jakiegoś domku i tam się...
Proszę o pomoc, pamiętam tę kreskówkę jak przez mgłę. Leciała w TV z jakieś 10 lat temu. Opowiadała o grupce młodych ludzi, którzy nabywali bodajże jakieś zbroi czy supermocy po zdobyciu jakiegoś pierścienia czy amuletu. Pamiętam, że główny bohater pierwszy chłopak który nabył te moce i "błyskotkę" miał prawdopodobnie...
więcejHej. Pchany fascynacją pobudzoną przez książkę "Zapomniany Legion", autorstwa Bena Kane'a, chciałem obejrzeć serial, który oglądałem dawno temu na jedynce (chyba). Serial pokazywał losy syna jakiegoś rzymskiego ekwity, który został zamordowany. Syn ów dziedziczył jakąś wysoką pozycje po swoim ojcu, dlatego jego również...
więcejPierwszy opowiadał o małym miasteczku, w którym została zgwałcona i zamordowana malutka dziewczynka. Pamiętam, że w trakcie jej poszukiwania znaleziono jej różowy rowerek porzucony gdzieś w rowie czy okolicy rzeki. Na końcu okazało się, że mordercą był zaprzyjaźniony szeryf rodziców dziecka, który brał czynny udział...
więcejSzukam serialu wyświetlanego w telewizji w latach 90-tych. To był raczej serial dla młodzieży. Byli jacyś piraci, wyspa (tropikalna), statek żaglowy (starego typu) oraz dzicy tubylcy z tej tropikalnej wyspy. Jedyne co pamiętam to kilka scen które z niewiadomego powodu utknęły mi w pamięci. Główny bohater był młodym...
SZUKAM FILMU WOJENNEGO O ODZIALE NIEMIECKIM W CZASIE 2 WOJNY SWIATOWEJ GDZIE NA KONCU UCIEKAJA OD OD ROSJAN I NAWZAJEM SIE OBWINIAJA PAMIETAM EPIZOT JAK PORWALI ROSJANKE I JA WYKORZYSTYWALI